Όταν παιδιά κάθουν τηλεμάθημα μέσω καφενείου, είναι επαρκής λόγος να παραιτηθεί κανείς

Freepen.gr - Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο της μοναδικής ψησταριάς-καφενείου που διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο στην Πεύκη της Ηλείας όπου 17 μαθητές συνολικά από όλες τις εκπαιδευτικές και μοναδικό εξοπλισμό ένα παλιό φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο υποτίθεται πως συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση μέσω του webex.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γρηγόρης Ξουλεής έφερε το θέμα στην επικαιρότητα δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου φαίνονται τα παιδιά έξω στο κρύο να κάνουν μάθημα.

Το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι η κινητοποίηση του δήμου και της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί άδεια ώστε να ανοίξει το κατάστημα μόνο και μόνο για να μπορέσουν να κάνουν τα παιδιά μάθημα, όσο θετικό μπορεί να θεωρηθεί είπε ότι η διαδικασία να γίνεται μέσα από ένα καφενείο.

Η εικόνα πάντως αυτή είναι ένας επαρκής λόγος για να παραιτηθεί κάνεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail