Το έπαιξε σκληρός αλλά συνελήφθη! Έκρυβε τα κλοπιμαία στη μαξιλαροθήκη του!

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 3-11-2020, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) 29χρονος αλλοδαπός, μέλος σπείρας που διέπραττε κλοπές από οικίες στις περιοχές της Γλυφάδας και της Αργυρούπολης.

Λίγο πριν, ο κατηγορούμενος από κοινού με συνεργό του που αναζητείται, παραβίασαν παράθυρο και εισήλθαν σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει και την προβολή σθεναρής αντίστασης, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε μαξιλαροθήκη, εντός της οποίας είχαν τοποθετήσει κοσμήματα-τιμαλφή που είχαν αφαιρέσει από την οικία.

Σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και τσαντών, ηλεκτρονικές συσκευές και το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας προέκυψε ότι η σπείρα, τουλάχιστον από τα τέλη του Οκτωβρίου του 2020, διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές της Γλυφάδας και της Αργυρούπολης.

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον -4- περιπτώσεις κλοπών από οικίες.

Επιπρόσθετα, ο 29χρονος έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σε Κατάστημα Κράτησης για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail