Ανέκδοτα πλάνα από το ΑΝΝΑ της συγκλονιστικής τελευταίας μάχης στο Σούσι του Καραμπάχ

Freepen.gr - Το πρακτορείο ειδήσεων Anna κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο την Παρασκευή που έδειξε εκτεταμένα πλάνα της τελευταίας μάχης για τη στρατηγική πόλη Shushi στο Karbakh.

Σύμφωνα με τo Anna News "στις 6 Νοεμβρίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν επίθεση στην πόλη Shushi και μόνο στις 10 Νοεμβρίου, αξιωματούχοι του Καραμπάχ ανακοίνωσαν ότι η πόλη καταλήφθηκε από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν”.

Συνέχισαν: "όλo αυτό το διάστημα κινηματογραφούσαμε τις μάχες για το Shushi. Αρκετές φορές ήμασταν στα πρόθυρα του θανάτου, αλλά πήγαμε μέχρι το τέλος.

Στο βίντεό μας, προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε την ατμόσφαιρα των Τελευταίων Ημερών των μαχών για το Shushi και το Stepanakert. Θέλουμε να σας δείξουμε τι έπρεπε να περάσουν οι υπερασπιστές του Καραμπάχ.

Αυτοί οι τύποι έχουν εκπληρώσει τα στρατιωτικά και πολιτικά τους καθήκοντα μέχρι το τέλος. Επομένως, αυτό το υλικό είναι, φυσικά, για τους συνηθισμένους στρατιώτες, και όχι για τις αιχμηρές στροφές της μεγάλης πολιτικής".

Παρακάτω ακολουθούν ανέκδοτα πλάνα αυτής της επιτακτικής μάχης στη νότια περιοχή του Καραμπάχ:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail