Δολοφονία Χριστιανών μάνας και γιου στο Πακιστάν για μια...αποχέτευση

Freepen.gr - Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, δύο Χριστιανοί, μητέρα και γιος, σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό θρησκευτικού μίσους σε ένα χωριό που βρίσκεται στην περιοχή Γκουτζρανβάλα του Πακιστάν, αναφέρει το ICC.

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, η Yasmeen Masih και ο γιος της, Usman, σκοτώθηκαν από τον Hassan Shakoor, το μουσουλμάνο γείτονά τους. Σύμφωνα με το Sardar Masih, συγγενή των θυμάτων, οι Χριστιανοί σκοτώθηκαν σε μια διαμάχη που κατέληξε θρησκευτική.

Εβδομάδες πριν από τη διπλή δολοφονία, η μητέρα του Shakoor, Ishrat, είχε μπλοκάρει τη γραμμή αποχέτευσης που προέρχεται από το σπίτι των Χριστιανών. Σύμφωνα με τον Σαρντάρ, στη μουσουλμανική οικογένεια δεν άρεσε να ρέουν μέσω του σπιτιού τα λύματα από το σπίτι ενός "ανέγγιχτου".

Στις 9 Νοεμβρίου, η Ishrat φώναξε τη Yasmeen έξω από το σπίτι της και άρχισε να την κακοποιεί για την απεμπλοκή της γραμμής αποχέτευσης που προέρχεται από το χριστιανικό σπίτι. Κατά τη διάρκεια της διαμάχης, η Ishrat κάλεσε τον γιο της, Hassan, ο οποίος πυροβόλησε τη Yasmeen. Ο Usman, ο γιος της Yasmeen, δέχθηκε κι αυτός τα πυρά καθώς προσπάθησε να σώσει τη μητέρα του. Μητέρα και γιος πυροβολήθηκαν πολλές φορές και σκοτώθηκαν επί τόπου.

Ενώ έχει καταχωρηθεί η πρώτη αναφορά (FIR) 635/20 εναντίον της Ishrat και του Hassan στο Αστυνομικό Τμήμα Ahmed Nagar μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail