Η Ρωσία σκέφτεται τη δημιουργία σιδηροδρόμων για τη μεταφορά αγαθών στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ!

Freepen.gr - Στο περιθώριο του προγράμματος στήριξης του πληθυσμού του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Artsakh) που επλήγη από τον πόλεμο, η λειτουργική ομάδα του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Ρωσίας, μαζί με τους εκπροσώπους της διοικητικής περιφέρειας ΤΟΥ Stepankert, διένειμε δομικά υλικά στον πληθυσμό. 

Το ARMENPRESS αναφέρει επίσης επικαλούμενο το δελτίο τύπου του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης του Artsakh, πως η ανακατασκευή των κτιρίων κατοικιών συνεχίζεται.

Προς το παρόν, η ρωσική πλευρά συζητά επίσης το ζήτημα της δημιουργίας ενός σιδηροδρόμου για την αποτελεσματικότερη μεταφορά αγαθών.

"Θα επιτρέψει να εξοικονομήσουμε χρόνο για τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Ως αποτέλεσμα, η αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών θα συνεχιστεί με ταχύτερο ρυθμό", αναφέρει το δελτίο τύπου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail