Έκλεισε η διώρυγα της Κορίνθου - Προσάραξε τσιμεντάδικο

Το πλοίο σε παλαιότερη φωτογραφία με το προηγούμενο όνομά του
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, για περιστατικό προσάραξης του Φ/Γ “SEAVEN STAR” Ν.Π. 11684, εντός του ισθμού της Κορίνθου, με επιβαίνοντες δεκαεπτά (17) μέλη πληρώματος.
 
Ακολούθησαν εργασίες αποκόλλησης του εν λόγω πλοίου από πλωτό γερανό, ενώ στη συνέχεια το “SEAVEN STAR” ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΥΡΡ” Ν.Ι. 08 και αγκυροβόλησε με ασφάλεια εκτός του λιμένα Κορίνθου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες επιθεώρησης των υφάλων.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας, ενώ από το Λιμεναρχείο Κορίνθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου ανακοινώνεται αναστολή διελεύσεων της διώρυγας Κορίνθου έως τις απογευματινές ώρες της 24-11-2020, λόγω εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης βυθισμάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail