Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για πικ-νικ στην Αμμόχωστο παρέα με τον Μπαχτσελί

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί τα Κατεχόμενα την επόμενη εβδομάδα, για να παρευρεθεί σε κάποιες τελετές και "να κάνει πικνίκ όλοι μαζί στα Βαρόσια", ανέφερε το Σάββατο η κρατική υπηρεσία ειδήσεων Αναντολού.

Ο Ερντογάν δήλωσε κατά τη διάρκεια επαρχιακής συνάντησης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ) ότι θα συνοδεύεται από τον κυβερνητικό του εταίρο και ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Devlet Bahçeli στο Κυπριακό πικνίκ του.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε κάνει λόγο για το πικ-νικ τον περασμένο μήνα, όταν ο πρώην πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ εξελέγη πρόεδρος.

"Inshallah μια νέα διαδικασία ξεκινά στην Κύπρο τώρα", δήλωσε ο Ερντογάν. "Οι Τουρκοκύπριοι εξέλεξαν πρόεδρο ο οποίος αγαπά και αποδέχεται την Τουρκία.”

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail