Ανάσα για τους Αρμένιους - Προωθούν τα τεθωρακισμένα τους σε στρατηγική πόλη στο μέτωπο

Freepen.gr - Στη μεγαλύτερη μάχη της συνεχιζόμενης σύγκρουσης του Καραμπάχ, ο στρατός Άμυνας του Artsakh (ADA) κατάφερε να καταπνίξει όλες τις προσπάθειες του Αζερμπαϊτζάν να κατάβει τη στρατηγική πόλη Shusha.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΝΑ, "σοβαρές μάχες συμβαίνουν κοντά στη Σούσα και ας πούμε αμέσως ότι η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη. Αλλά υπάρχει ένα σημείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τέλος, η ADA έφερε τεθωρακισμένα οχήματα στη μάχη.”

Το ΑΝΝΑ News μετέδωσε ότι η άφιξη των τεθωρακισμένων οχημάτων "σημαίνει ότι τα περιθώρια δεν είναι πολλά. Πριν από μία εβδομάδα, θα ήταν δύσκολο να το φανταστεί κανείς αυτό. Και τώρα τα άρματα προωθούνται για να... δουλέψουν με τον εχθρό. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνική υπεροχή των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σταδιακά εξασθενεί".

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, Ο Στρατός άμυνας του Artsakh έχει αναπτύξει τα τεθωρακισμένα οχήματά του σε αυτό το μέτωπο μάχης, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν απομακρύνονται από τα μη αεροσκάφη τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail