Συριακή φυλή καλεί σε λαϊκή αντίσταση εναντίον Τούρκων κι Αμερικανών

Freepen.gr - Την Κυριακή, μια Συριακή Αραβική φυλή πραγματοποίησε συνάντηση στην επαρχία της Al-Hasakah, καθώς στόχευει να ενώσει τις δυνάμεις τους μεταξύ των συνιστωσών της κοινωνίας για να εκδιώξουν όλους τους στρατούς που καταλαμβάνουν τη συριακή περιοχή Jazirah και να συνεχίσουν τη λαϊκή αντίσταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φυλές Tayy πραγματοποίησαν τη συνάντηση στην πόλη Jarmouz, η οποία βρίσκεται κοντά στη μεγάλη πόλη Al-Qamishli στη βόρεια Al-Hasakah.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φυλές Tayy ύψωσαν τη σημαία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, ενώ τόνισαν ότι ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) είναι η μόνη νόμιμη οντότητα στο εσωτερικό της χώρας.

Εξέφρασαν επίσης την ευγνωμοσύνη τους προς τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για τη βοήθεια της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στον αγώνα τους κατά των τρομοκρατικών ομάδων.

Οι φυλές συμφώνησαν ότι η λαϊκή αντίσταση εναντίον των αμερικανικών και τουρκικών δυνάμεων πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να εγκαταλείψουν τη χώρα, ειδικά την περιοχή Αl-Jazirah, η οποία βρίσκεται ανατολικά του Ευφράτη.

Αυτή η συνάντηση έρχεται μόλις δύο μήνες μετά τη σύγκρουση της φυλής Al-Akidat με τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ συριακές δημοκρατικές δυνάμεις (SDF) στην ανατολική ύπαιθρο του Deir Ezzor.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail