Τραγέλαφος: Τζιχαντιστές πήραν στο κυνήγι ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας στη Συρία

Freepen.gr - Οι τρομοκρατικές δυνάμεις στη βορειοδυτική Συρία που στηρίζονται από την Τουρκία υπέστησαν μεγάλες απώλειες αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν έχασαν την έδρα τους από τους τζιχαντιστές αντάρτες στο δυτικό Χαλέπι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της αντιπολίτευσης από τη Δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου, οι τζιχαντιστές της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) ανέλαβαν τον έλεγχο του Αρχηγείου της 4ης Ταξιαρχίας του Συριακού Εθνικού Στρατού (SNA, πρώην FSA) που υποστηρίζεται από την Τουρκία.

Οι αναφορές ανέφεραν ότι η Hay'at Tahrir Al-Sham είχε προσωρινά πολιορκήσει την έδρα της 4ης Ταξιαρχίας πριν μπορέσουν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο αυτού του χώρου μέσα στη βασική πόλη Dart Izza.

Ο λόγος για την πολιορκία και την κατάληψη της έδρας της 4ης ταξιαρχίας είναι άγνωστος.

Το Dart Izza είναι ένα από τα σημαντικότερα οχυρά για τις τουρκικές δυνάμεις στη βορειοδυτική Συρία.ήταν το κύριο οχυρό τους στο δυτικό Χαλέπι από τότε που εκδιώχθηκαν από τη διοικητική πρωτεύουσα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail