Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εξολοθρεύσαμε πάνω από τους μισούς τρομοκράτες από τη Συρία

Freepen.gr - Ο πρόεδρος του Artsakh (Ναγκόρνο Καραμπάχ), Arayik Harutyunyan σχολίασε την ανακοίνωση του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με τον οποίο ο αριθμός των τρομοκρατών που αναπτύσσονται στην περιοχή πλησιάζει το 2000.

O Harutyunyan έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

"Σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των τρομοκρατών που αναπτύσσονται στην περιοχή πλησιάζει τους 2000. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κ. Λαβρόφ ότι κατά τη διάρκεια αυτής της αντιτρομοκρατικής εκστρατείας μπορέσαμε να εξαλείψουμε περισσότερους από τους μισούς τρομοκράτες (έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί), ενώ στο εγγύς μέλλον θα ληφθούν πιο αποφασιστικά μέτρα για την εξάλειψη όλων εκείνων που παρέμειναν ζωντανοί.

Παρεμπιπτόντως, οι μονάδες του Αζερμπαϊτζάν στέλνουν τις τρομοκρατικές ομάδες από το μέτωπο και ελέγχουν τις κινήσεις τους με όπλα, πυροβολώντας τους σε περίπτωση υποχώρησης.

Αυτός είναι ο τελευταίος μας Πόλεμος και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους.

Προτρέπω στη διάδοση αυτών των πληροφοριών μεταξύ των Σύριων χρηστών, καθώς οι συγγενείς των τρομοκρατών που αγωνίζονται εναντίον ειρηνικών ανθρώπων του Αρτσάκ πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail