Καρακατσάνοφ: Τα Σκόπια θέλουν τη βοήθειά μας και μετά θα μας μαχαιρώσουν πισώπλατα

Freepen.gr - Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μια σαφή πολιτική που ισχύει για όλους, και αυτό είναι ότι δεν υπάρχει είσοδος στην Ένωση χωρίς διευθέτηση των αμφισβητούμενων διμερών ζητημάτων", δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ μιλώντας στο GVW.

"Τα Σκόπια δεν έχουν καμία επιθυμία να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα. Φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κόλπα όπως συνήθιζαν, η Βουλγαρία να τα υποστηρίξει και να μας μαχαιρώσουν στην πλάτη ως ευχαριστώ", είπε ο Καρακατσάνοφ, του οποίου τα λόγια μεταφέρει η ιστοσελίδα makfax.com.mk.

Σύμφωνα με τον ίδιο, διαδοχικές κυβερνήσεις στη γειτονική χώρα δεν έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την υγιή ανάπτυξη των πολιτών της, αλλά την ένταση στη χώρα.

"Πρώτον, ξεκίνησε με την εξορία του λαού, που προσδιορίζονται ως Βούλγαροι, στη συνέχεια μια σύγκρουση με την Αλβανία, τα σκάνδαλα με την Ελλάδα, ένα σκάνδαλο στη Βουλγαρία. Για το λόγο αυτό, μερικοί από τους Βούλγαρους, που ήρθαν από εκεί, λαμβάνουν τη βουλγαρική υπηκοότητα", συνέχισε ο ίδιος.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail