Βόμβα από Ιράν μέσω "Σουηδίας" για Τουρκία-Ισραήλ: Ο επικεφαλής της ΜΙΤ πιστεύει ότι ΗΠΑ - Ισραήλ πρέπει να εξαλειφθούν!

Τι να σκέπτεται άραγε ο Fidan;
Freepen.gr - Ένας Τούρκος που εργάζεται για το Ισλαμική Επαναστατική Φρουρά του Ιράν (IRGC) της Δύναμης Quds ανέφερε στον ανώτερό του στην Τουρκία ότι ο επικεφαλής της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών MIT (Milli Istihbarat Teşkilatı) Hakan Fidan ήταν ένας έμπιστος άνθρωπος που μοιράστηκε το επαναστατικό όραμα των μουλάδων και έτρεφε αντι-αμερικανικά και αντι-ισραηλινά συναισθήματα.

Σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα που έλαβε το Nordic Monitor του Αμπντουλάχ Μπoζκούρτ που ζει στη Σουηδία, η τουρκική αστυνομία που ερευνούσε τους πυρήνες της Quds Force στην Τουρκία ως μέρος αντιτρομοκρατικής έρευνας ανακάλυψε μια συλλογή από βιογραφικά που παραδόθηκαν στον Naser Ghafari, εκπρόσωπο της Quds Force στην Τουρκία. Μεταξύ των βιογραφικών σημειωμάτων ήταν μια έκθεση προφίλ για τον Fidan, τότε αναπληρωτή διοικητή τη MIT. Ο Fidan διορίστηκε επικεφαλής του MIT τον Μάιο του 2010.

"Αυτός [ο Fidan] θέλει να εξαλειφθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ από το πρόσωπο της γης, αγαπά την [Ιρανική] Επανάσταση, θέλει να πετύχει, πιστεύει ότι η [ιρανική] επανάσταση είναι υπό τον έλεγχο των σιιτών μουσουλμάνων με παγκόσμιες απόψεις και το αγαπά γι 'αυτό", ανέφερε το σημείωμα προφίλ του Fidan σε ένα έγγραφο που παραδόθηκε στη δύναμη Quds.

Το σημείωμα υπογράμμισε ότι ο Φιντάν ήταν γνωστός στους πράκτορες της Quds Force για 15 χρόνια, υποδηλώνοντας ότι ο Φιντάν είχε στρατολογηθεί κάποια στιγμή το 1994, όταν ήταν υπαξιωματικός αξιωματικός του τουρκικού στρατού. Στο τμήμα παραπομπής, το οποίο απαριθμούσε τους φίλους του Φιντάν, μεταξύ των οποίων που θα εγγυηθούν για τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Μεταξύ των παραπομπών του Fidan ήταν ο Duran Özdemir, ο οποίος κατηγορήθηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε για κατηγορίες σχετικά με τις μυστικές επιχειρήσεις του Ιράν στην Τουρκία τη δεκαετία του 1990. 

Αυτές οι ειδήσεις θα πρέπει να γίνονται σημαία στα ελληνικά ΜΜΕ και όχι το τι συνέβη στα διάφορα τηλεπαιχνίδια.

Ακολουθεί μέρος του επίμαχου εγγράφου:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail