Η Ρωσία φοβάται τη δημιουργία τρομοκρατικού θύλακα στο Καραμπάχ αλλά...

Freepen.gr - Η ανάπτυξη των διεθνών τρομοκρατών από τη Μέση Ανατολή στη ζώνη των συγκρούσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ  προβληματίζει σοβαρά τη Ρωσία, δεδομένου ότι οι εξελίξεις αυτές εγκυμονούν την απειλή του σχηματισμού τρομοκρατικών θύλακα στο Νότιο Καύκασο όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα σε μια ενημέρωση στις 5 Νοεμβρίου.

"Σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνουμε, αυτή τη στιγμή τα μέλη των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων των οποίων τα χέρια είναι βουτηγμένα στο αίμα, μεταφέρονται από τη Μέση Ανατολή στη ζώνη σύγκρουσης του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Μιλώ για μισθοφόρους με ριζοσπαστική διάθεση που φέρουν τζιχαντιστική ιδεολογία. Όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους, αφού τέτοιες εξελίξεις εγκυμονούν την απειλή σχηματισμού τρομοκρατικού θύλακα, αυτή τη φορά ήδη στο Νότιο Καύκασο", ανέφερε η Ζαχάροβα.

Πρόσθεσε ότι η Ρωσία έκανε μια ανακοίνωση σχετικά με αυτό αμέσως μετά τη λήψη των σχετικών δεδομένων.

Ωστόσο όπως βλέπουμε η Μόσχα εξακολουθεί να αδρανεί με τους Αζέρους απολαμβάνοντας την κατάλληλη τουρκική στήριξη να έχουν αποκτήσει το πάνω χέρι και εισχωρήσει στη διεκδικούμενη αρμένικη γη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail