Τουρκία κατά Γαλλίας για τους Γκρίζους Λύκους

Freepen.gr - Ως αιχμάλωτη των Αρμενίων χαρακτηρίζει η Αγκυρα τη Γαλλία σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της γείτονος ενώ δεσμεύεται να αντιδράσει μετά τις πρωτοβουλίες του Παρισού κατά των Γκρίζων Λύκων.

Συγκεκριμένα  σημειώνεται:

Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ένα τέτοιο κίνημα που ονομάζεται "Γκρίζοι Λύκοι", του οποίου η διάλυση ανακοινώθηκε σήμερα από τη γαλλική κυβέρνηση. Οι προσπάθειες να καταφύγουμε σε φανταστικές αποφάσεις που υποδηλώνουν την ύπαρξη ενός τέτοιου κινήματος ή σχηματισμού που βασίζεται σε ορισμένα άτομα και τις ενέργειές τους, αντικατοπτρίζει την τελευταία αντιφατική ψυχολογία στην οποία ζει αυτή η χώρα.

Από την άλλη πλευρά, ενώ αντιμετωπίζουμε αυτόν τον φανταστικό σχηματισμό, είναι απαράδεκτο να απαγορεύουμε σύμβολα που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές χώρες και δεν φέρουν παράνομες πτυχές.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι όσοι υποστηρίζουν ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν μπορεί να περιοριστεί με κανέναν τρόπο όταν πρόκειται για τον εαυτό τους περιορίζουν εύκολα αυτή την ελευθερία όταν σχετίζεται με άλλους. Αυτή η υποκριτική κατανόηση είναι το τελευταίο παράδειγμα της προσέγγισης διπλού προτύπου που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Η απόφαση αυτή δείχνει επίσης ότι η γαλλική κυβέρνηση έχει γίνει εντελώς αιχμάλωτη των αρμενικών κύκλων.

Η εσπευσμένη απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης είναι επαίσχυντη, δεδομένου ότι η Γαλλία ανέχεται τις τρομοκρατικές οργανώσεις του ΡΚΚ και του FETÖ να λειτουργούν ανοιχτά σε κάθε γωνιά της χώρας εδώ και πολλά χρόνια και ότι έχει αφήσει ατιμώρητη τη βία που διαπράττεται κατά των τουρκικών συμφερόντων και της κοινότητας στη χώρα της με το πρόσχημα της ελευθερίας της επίδειξης και της έκφρασης.

Έτσι, η γαλλική κυβέρνηση απέδειξε για άλλη μια φορά ότι συνεχίζει να αγνοεί τις υποκινήσεις, τις απειλές και τις επιθέσεις της φανατικής Αρμενικής Διασποράς που έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες με στόχο τους πολίτες μας και τις διπλωματικές αποστολές στη χώρα. Αυτή η υποκριτική στάση και η προκλητική απόφαση που ελήφθη σήμερα με το πρόσχημα της πρόληψης της βίας υπενθυμίζουν το αρνητικό ιστορικό της Γαλλίας στον αγώνα κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων που λαμβάνουν υποστήριξη και υποστήριξη από τη Γαλλία, όπως το ΡΚΚ, το FETÖ και ιδιαίτερα η τρομοκρατική οργάνωση ASALA που στόχευε τη ζωή των διπλωματών μας.

Τονίζουμε ότι η ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, της έκφρασης και της διαδήλωσης της τουρκικής κοινότητας στη Γαλλία πρέπει να προστατεύεται σύμφωνα με τα καθολικά ανθρώπινα δικαιώματα και κανονισμούς και ότι θα ανταποκριθούμε με τον ισχυρότερο τρόπο στην απόφαση αυτή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail