Πούτιν: Προβοκάτορες όσοι προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα

«Προβοκάτορες» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν , όσους προσβάλλουν τα θρησκευτικά αισθήματα των πιστών και δικαιολογούν τη βία, τονίζοντας ότι ευαίσθητα διεθνή και διαθρησκευτικά ζητήματα γίνονται συχνά αντικείμενο βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών.

Από: vimaorthodoxias.gr

Μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης με ηγέτες θρησκευτικών οργανισμών της Ρωσίας υπογράμμισε ότι, η κατάσταση στον κόσμο είναι πολύ δύσκολη και πρόσφατα γεγονότα δείχνουν, πού οδηγούν οι ενέργειες των προβοκατόρων, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την ελευθερία του λόγου ώστε να για να δικαιολογήσουν την βία και την μισαλλοδοξία.

«Πρέπει από κοινού να κάνουμε τα πάντα για να αποκλείσουμε παρόμοια γεγονότα στη χώρα μας», τόνισε ο Πούτιν και δήλωσε ότι τα προβλήματα αυτά θα αναπτύσσονται στην κοινωνία, όπου υπάρχουν κρυφές εστίες με σιγανή φωτιά που καίει δεκαετίες, και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση και αποτροπή τους.

«Στον κόσμο τώρα γίνονται βαθιές ανατροπές. Παραδοσιακές αξίες συγκρούονται με νέες προκλήσεις, και ευαίσθητα διεθνή και διαθρησκευτικά ζητήματα γίνονται αντικείμενο βρώμικων γεωπολιτικών παιχνιδιών. Πρέπει να προστατεύουμε, να ενισχύουμε και να αναπτύσσουμε τις παραδόσεις μας. Είναι το κοινό μας χρέος απέναντι στις μελλοντικές γενιές», συμπέρανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail