Δολοφόνησαν κορυφαίο επιστήμονα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν!

Freepen.gr - Ο Ιρανός κορυφαίος πυρηνικός επιστήμονας Mohsen Fakhrizadeh δολοφονήθηκε κοντά στην Τεχεράνη την Παρασκευή.

Ο Mohsen Fakhrizadeh, επιστήμονας που εμπλέκεται στην πυρηνική βιομηχανία του Ιράν, δολοφονήθηκε από άγνωστους επιτιθέμενους μετά από σύγκρουση με τους σωματοφύλακες του κοντά στην Τεχεράνη την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρακτορείο Tasnim.

Το Raja News ανέφερε ότι ο κορυφαίος επιστήμονας δολοφονήθηκε στην κομητεία Absard κοντά στο Damavand, 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Τεχεράνης.

Ο Fakhrizadeh ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο μόνος Ιρανός επιστήμονας που ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu είχε αναφέρει σε ένα πρόγραμμα. Τα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ, σύμφωνα με το Tasnim, αναφέρουν ότι αρκετές απόπειρες δολοφονίας του είχαν αποτύχει τα τελευταία χρόνια.

Οι αναφορές δείχνουν ότι οι δολοφόνοι είχαν πυροδοτήσει ένα άλλο όχημα πριν ανοίξουν πυρ κατά του οχήματος που μετέφερε τον Fakhrizadeh.

Ένας αριθμός συγγενών του Fakhrizadeh φέρεται να τον συνόδευαν κατά την στιγμή της δολοφονίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail