Αντώναρος: Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης οδηγεί τη χώρα στη συμφορά

"Ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης οδηγεί τη χώρα με ιδεοληπτικό πείσμα και σύστημα σε συμφορά, κοινωνικη καταστροφή και οικονομικό μαρασμό. Επικαλείται ως παράδειγμα τη Γερμανία. Αλλά οι επιχειρήσεις που κλείνουν εκεί -- και στην εστίαση και στη ψυχαγωγία -- επιδοτούνται ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ με απευθείας επιδότηση σε ύψος 70 έως 75 % του τελευταίου τζίρου τους με ΡΕΥΣΤΟ -- ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ. Οχι με ψευτο-φοροελαφρυνσεις και ασήμαντες επιστροφές προκαταβολών η δήθεν επιδοτησεις ασφαλιστικών καταβολών. Με τέτοιες ανοησίες δεν μπορούν να επιζήσουν ούτε οι επιχειρήσεις ούτε οι εργαζόμενοι" αναφέρει σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κ. Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος και συνεχίζει:

Ακόμη και στην "φτωχή" σαν κι εμάς Πορτογαλία οι εργαζόμενοι αποζημιώνονται απευθείας απο το κράτος ΑΜΕΣΑ και χωρίς πολύπλοκές διαδικασίες με 80% του μισθού τους. Και μάλιστα χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προδίδει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας. Αγνοεί τους πολλούς που έχουν άμεση ανάγκη και στηρίζει τους λίγους. Μόνον όσους βολεύουν στο σχεδιασμό του (αν έχει σχεδιασμό μέσα στην ανακατωσούρα της περιορισμένης πολιτικής του σκέψης και της διάχυτης κοινωνικής του αναισθησίας). Η χώρα γονατίζει κι αντί να κάνει συγκεκριμένες πράξεις, ο πρωθυπουργός της εθνικής κατρακύλας κατηγοριοποιεί και μαστιγώνει λεκτικά και με άγαρμπο τρόπο όσους διαφωνούν μαζι τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail