Λέτε να γελάσει τελευταίος ο Ντόναλντ Τραμπ;

Πριν από τις προηγούμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016, έγραφα πως αυτές οι αμερικανικές εκλογές θα ήταν κομβικό σημείο για τον πλανήτη μας. Αφού διεκδικητές θα ήταν από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από την πλευρά των Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστούσε επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ να ολοκλήρωνε το έργο της Παγκοσμιοποίησης.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Πίστευα ότι, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μαινόταν ένας πόλεμος μεταξύ ηγετών δυο κομμάτων, που μέσες – άκρες επί δεκαετίες εξύφαιναν την ίδια εξωτερική πολιτική.

Η αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον διέφερε από όλες τις άλλες αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί, είχαμε έναν πόλεμο μεταξύ του κρατισμού και της επιχειρηματικότητας. Η Χίλαρι Κλίντον ήταν η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, που πίστευαν ότι ο κρατισμός θα συνεχίζει να εφαρμόζει τον μερικό σοσιαλισμό των κυβερνήσεων του Μπαράκ Ομπάμα. Με σιδηρά πυγμή, όπως επί της εποχής Μπους, όπου μετερχόταν σκληρής ρητορικής, με την δημιουργία πολέμων ανά τον κόσμο. Επιστέγασμα και της πολιτικής, του συζύγου της Χίλαρι Κλίντον, του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

Από την άλλη πλευρά ο Ντόναλντ Τραμπ πίστευε στη δύναμη του κεφαλαίου και της επιχειρηματικότητας και είχε δείξει πως επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ρωσία και προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα σταματούσε την αμερικανική συμμετοχή σε πολέμους. Αντίθετα, η Χίλαρι Κλίντον ήθελε σύμμαχο την Κίνα για να απομονώσει τη Ρωσία (δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι η Κίνα επενδύει στη Γερμανία, όπου πολλές τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε τοξικά χρέη των ΗΠΑ) και ήταν υπέρ των πολέμων.

Είμασταν πεπεισμένοι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εχθρός της ΝΤΠ, που εκπροσωπεί ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος.

Τα ίδια ακριβώς πίστευα και για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020. Άλλωστε όλες οι παραπάνω αναφορές μου επιβεβαιώθηκαν στην τετραετία που παρήλθε (2016-2020). Το μόνο που άλλαξε ήταν ο υποψήφιος των “Δημοκρατικών”, όπου στη θέση της Χίλαρι Κλίντον ήταν διεκδικητής της προεδρίας των ΗΠΑ ο Τζον Μπάιντεν.

Βέβαια στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, οι υποστηριχτές της υποψηφιότητας του Τζο Μπάιντεν ήταν ακριβώς οι ίδιοι που ήταν και της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016.

Δηλαδή, ο Ουγγροαμερικανοεβραίος Τζορτζ Σόρος (το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόργκι Σβαρτς) κερδοσκόπος επενδυτής, που κέρδισε φήμη ως ο άνθρωπος – επιχειρηματίας, ο οποίος κατέστρεψε την τράπεζα της Αγγλίας, αποκομίζοντας κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το 1992 στην κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ήταν όλοι οι εκπροσώπου του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, τα περισσότερα ΜΜΕ στον κόσμο, όπως και τα δικά μας Συστημικά ΜΜΕ, δηλαδή, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες και διαδικτυακές σελίδες που ανήκουν σε αυτούς τους επιχειρηματίες ιδιοκτήτες που θεό τους έχουν το επιχειρηματικό κέρδος.

Συνοδοιπόροι στην υποστήριξη του εκπροσώπου του “βαθέως κράτους”, Χίλαρι Κλίντον χθες, Τζο Μπάιντεν σήμερα, όλο (σχεδόν) το Επιτελείο του διεφθαρμένου Χόλυγουντ.


Μέχρι και “εμφύλιο” δημιούργησε το “βαθύ κράτος” για την ανατροπή Τραμπ…


Ενώ όμως το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου 2016 ήταν η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισαν όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι - συνεργαζόμενοι στην τετραετία του Ντόναλντ Τραμπ, να εξακολουθούν να τον χλευάζουν, να τον λοιδορούν και συνεχώς να του στήνουν παγίδες φθοράς του, ώστε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 να έχανε τις εκλογές. Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτούς, το πολύ καλά σκηνοθετημένο σχέδιό τους δεν τους έβγαινε και έτσι “έριξαν στο τραπέζι βαριά χαρτιά”.

Έτσι θεωρώ, πως αποκορύφωμα ήταν το βαθύ κράτος των ΗΠΑ να ενεργοποιήσει έναν “εμφύλιο” πόλεμο στην χώρα με αφορμή την ατυχή δολοφονία από αστυνομικούς της Μινεάπολης, ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, του Τζορτζ Φλόιντ.

Εκμεταλλεύτηκε δηλαδή το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ έναν ατυχή θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη για να πετύχει του σκοπού του, που δεν ήταν άλλος από την εκλογή του Τζο Μπάιντεν. Επιβεβαίωση αυτής της άθλιας μεθόδευσης από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων Αμερικανών, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Αλλά το δικό μου λογισμό, την δική μου προσέγγιση επί του θέματος, την είχαν και αρκετοί Αμερικάνοι αναλυτές.


Τζο Μπάιντεν: Ο Πρόεδρος των ΜΜΕ…


Έτσι το τελευταίο χαρτί του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ, αφού δεν τους βγήκε και ο “εμφύλιος πόλεμος”, ήταν το χαρτί της επιστολικής ψήφου ως αποτέλεσμα του πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπου κατά γενική ομολογία παρατηρήθηκε εκτεταμένη νοθεία ψηφοδελτίων. Άλλων πριν κλείσουν οι κάλπες, αλλά και η συνεχής άφιξη σάκων με ψηφοδέλτια μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας.

Μεθόδευση που γνώριζε το “βαθύ κράτος” και το οποίο επίσης γνώριζε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα, παρά την ευρεία νόθευση βρίσκεται στον αέρα. Γι΄ αυτό φρόντισε, πριν ανακηρυχθεί επίσημα και όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα νικητής ο Τζο Μπάιντεν, να τον ανακηρύξει εκείνο (“το βαθύ κράτος”) ως νικητή και Πρόεδρο των ΗΠΑ διά μέσω των ελεγχόμενων ανά τον Κόσμο ΜΜΕ.

Αυτό όμως το εκλογικό αποτέλεσμα το έχει ήδη καταγγείλει ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας: “Δεν συναινώ, δεν αναγνωρίζω νίκη του αντιπάλου”. Και προσφεύγει στις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα της Αμερικής. Ζητώντας ανακαταμέτρηση της ψηφοφορίας. Κυρίως σε Πολιτείες κλειδιά, όπου μια – δυο μέρες προηγείτο ο Ντόναλντ Τραμπ με αρκετή διαφορά και ακολούθως βγήκε με σχετική άνεση ο Τζο Μπάιντεν.

Βέβαια εάν κατά την ανακαταμέτρηση εκλεγεί Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ, όλα ολοκληρώνονται.

Εάν όμως όχι, τότε τον λόγο θα έχει το Ανώτατο Δικαστήριο.


Ο Τραμπισμός ήλθε για να μείνει…

Στο σημείο αυτό θα σας παραθέσω μέρος άρθρου του κ. Νίκου Ιγγλέση, μέλους του ΙΗΑ, ο οποίος με τίτλο: “Ο Τραμπισμός ήλθε για να μείνει”, γράφει:

«Μια εβδομάδα μετά από τις αμερικανικές εκλογές και ακόμη μετράνε ψήφους , σε έξι αμφίρροπες Πολιτείες.

Στις Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Τζώρτζια, Νεβάδα και Αριζόνα. Θα συνεχίσουν να μετράνε μέχρι να εξασφαλίσουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποτελέσει μια δυσάρεστη παρένθεση στην “κανονικότητα” της παγκοσμιοποίησης.

Υπάρχουν άφθονα “πυρομαχικά” για τη νοθεία, είναι οι επιστολικές ψήφοι από πεθαμένους, μετανάστες και ανήλικους χωρίς δικαίωμα ψήφου καθώς και από πολίτες που έχουν μετακομίσει σε άλλες Πολιτείες. Όλα θα χρησιμοποιηθούν για να εγκατασταθεί ο “κοιμισμένος Τζο” στο Λευκό Οίκο και οι γκλομπαλιστές στα κέντρα εξουσίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την καθοριστική νίκη του το 2016, μια νίκη που ήρθε λίγους μήνες μετά το πρώτο κτύπημα από το βρετανικό Brexit, χάλασε τη “σούπα” της παγκοσμιοποίησης, αμφισβήτησε τις αρχές και τις πολιτικοοικονομικές ολοκληρώσεις της. Μετά την εκλογή του αρνήθηκε να επικυρώσει τη Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Σχέση (TTIP) μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ που είχε προετοιμάσει το δίδυμο Ομπάμα – Μπάιντεν. Αναθεώρησε τη Συμφωνία Διεθνούς Εμπορίου (NAFTA) μεταξύ ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού και απέσυρε την Αμερική από τη Συνεργασία των δύο Πλευρών του Ειρηνικού (TTP).

Ο Τραμπ επέβαλε δασμούς σε μια σειρά προϊόντων προκειμένου να προστατεύσει την αμερικανική παραγωγή από το μη δίκαιο εμπόριο, δηλαδή, τον αθέμιτο ανταγωνισμό της Κίνας, της Γερμανίας (ΕΕ) και άλλων χωρών. Ζήτησε τον επαναπατρισμό των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ για να ενισχύσει την εγχώρια απασχόληση. Επέβαλε αυστηρούς περιορισμούς στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση που μειώνει την αμοιβή της εργασίας για τους Αμερικανούς εργαζόμενους. Όλα αυτά αποτελούσαν ύβρη για τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης.

Πριν από την εκλογή του, κατά τη διάρκεια της θητείας του και μέχρι σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ δέχτηκε μια συντονισμένη λυσσαλέα επίθεση από ένα μπλοκ δυνάμεων που περιλαμβάνει εκτός από το Δημοκρατικό Κόμμα, ηγετικούς παράγοντες των Ρεπουμπλικάνων, το σύνολο σχεδόν των μεγάλων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, τους σταρ του Χόλυγουντ, τους αστέρες της μουσικής, τις φίρμες του αθλητισμού και ξένους πολιτικούς ηγέτες. Πίσω απ’ όλους αυτούς κρύβονται τα συμφέροντα των πολυεθνικών επιχειρήσεων και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου που επωφελούνται από την παγκοσμιοποίηση…».


Κάποιοι βιάστηκαν να ανακηρύξουν Πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν…


Αλλά μπορεί το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ, μέσω των διαπλεκόμενων ΜΜΕ ανά τον Κόσμο, να έχει ανακηρύξει Πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν, εν τούτοις για φανταστείτε να ευοδωθούν οι νομικές προσφυγές του Ντόναλντ Τραμπ και να παραμείνει στον Λευκό Οίκο για άλλη μια τετραετία;

Φανταστείτε που θα πρέπει να κρυφτούν όλοι εκείνοι οι πολιτικοί αρχηγοί κρατών, που βιάστηκαν να στείλουν επιστολές αναγνώρισης ενός αποτελέσματος που βρίσκεται σε διαδικασία ακόμη;

Μεταξύ των οποίων είναι και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν.

Πώς θα αντιμετωπίσουν, πώς θα κοιτάξουν στα μάτια τον Ντόναλντ Τραμπ αν θα παραμείνει ιδιοκτήτης του Λευκού Οίκου για μια ακόμη τετραετία; Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει και οι δυο να παραιτηθούν πάραυτα του αξιώματός τους.

Έγινε νοθεία στις αμερικανικές εκλογές;


Ωστόσο, εμείς να αναφέρουμε όσα δεν σας λένε τα Συστημικά Μέσα της Πατρίδος μας, που καθημερινώς θριαμβολογούν για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός της πλειοψηφίας της Γερουσίας Μιτς Μακόνελ δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι είναι “100% εντός των δικαιωμάτων” του Προέδρου Τραμπ, η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος. Και ότι θα εξετάσει τις νομικές επιλογές του. Ήδη το νομικό επιτελείο του Τραμπ έχει αρχίσει τις προσφυγές σε όσες Πολιτείες έχουν κλείσει και ο ίδιος πιστεύει ότι έχουν γίνει νοθείες με τις επιστολικές ψήφους.

Σε κάθε πολιτεία, υποστηρίζουν οι συνεργάτες του, θα αποκαλύπτονται στοιχεία για την απάτη, που υποτίθεται ότι έγινε σε συγκεκριμένες περιοχές. Οι διαδηλώσεις θα είναι υποστηρικτικές στις προσπάθειες των δικηγόρων που θα προσβάλουν το αποτέλεσμα στα ανώτατα δικαστήρια συγκεκριμένων Πολιτειών και στη συνέχεια στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας. Η νομική ομάδα του κ. Τραμπ, υπό τον δικηγόρο του Ρούντι Τζουλιάνι (ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης ανήκει στο δυναμικό του νομικού επιτελείου Τραμπ) θα ξεκινήσει τον δικαστικό αγώνα από την Πενσυλβάνια, την οποία ήδη έχασε ο κ. Τραμπ, από την Τζώρτζια, όπου επίσης ηττήθηκε και την Αριζόνα, την οποία επίσης, μέχρι της στιγμής, δεν κέρδισε. Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος Τραμπ θα παρουσιάσει -σύμφωνα με ισχυρισμούς στελεχών του επιτελείου του - κατάλογο με πολίτες που ψήφισαν αν και είχαν πεθάνει…

Ο επικεφαλής της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών (General Services Administration, GSA) απορρίπτει αιτήματα από τον Τζο Μπάιντεν για την επίσημε έναρξη της διαδικασίας μετάβασης Εξουσίας, λέγοντας ότι ο νικητής δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής, ο οποίος τοποθετήθηκε επίσημα γι΄ αυτό το θέμα, περί της νοθείας δηλαδή των εκλογών, λέγοντας ότι έχει δει στην Πενσυλβάνια και σύμφωνα με αναφορές που λαμβάνει από αλλού στη χώρα, πως αυτές οι εκλογές έχουν τύχει παρανομιών…

Ο ανώτερος προϊστάμενος όλων των εκλογικών αξιωματούχων, Trey Trainor, επιβεβαίωσε ότι κατά την επαγγελματική του άποψη, “δεν υπήρξε διαφάνεια στις εκλογές” και “αυτές οι εκλογές είναι παράνομες”.

Όλες οι παραπάνω σημαντικές και αποκαλυπτικές ειδήσεις μας γνωστοποιήθηκαν από τον δημοσιογράφο – αναλυτή του Λος Άντζελες Γιάννη Κουντούρη.


Αισιοδοξεί το Επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ…



Κλείνοντας να αναφερθώ στον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο οποίος αυτήν την στιγμή περιοδεύει σε πολλές χώρες ανά τον Κόσμο και στην δήλωση που έκανε γεμάτος σιγουριά για ομαλή μετάβαση στη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, συμπληρώνοντας:

«Ο κόσμος πρέπει να είναι απολύτως βέβαιος, ότι η μετάβαση που χρειάζεται ώστε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να λειτουργεί εύρυθμα σήμερα, με τον Πρόεδρο που θα είναι στην Εξουσία στις 20 Ιανουαρίου το απόγευμα, θα είναι μια επιτυχής μετάβαση».

Η ίδια αισιοδοξία βγαίνει από όλο το Επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αλλά όχι να βαφτίζουμε Πρόεδρο των ΗΠΑ τον Τζο Μπάιντεν, πριν ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα των ΗΠΑ διαδικασία εκλογής.

Γιατί αν το εκλογικό αποτέλεσμα ανατραπεί, τότε ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που εξελέγη από τα ΜΜΕ και το διεστραμμένο Χόλιγουντ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail