Τραμπ για Μπόλτον: "Ήταν ένας από τους πιο ανόητους ανθρώπους στην κυβέρνηση"

Freepen.gr - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump και ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας John Bolton ανταλλάσσουν προσβολές τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα έναν πόλεμο στο Twitter.

Την Κυριακή, ο Τράμπ επιτέθηκε στον Μπόλτον για τις πολιτικές του ως γεράκι του πολέμου, ενώ προσβάλλει τη νοημοσύνη του.

Σύμφωνα με τον Trump, "ο John Bolton ήταν ένας από τους πιο ανόητους ανθρώπους στην κυβέρνηση με τους οποίους είχα την "ευχαρίστηση" να συνεργαστώ. Ένας θορυβώδης, βαρετός και ήσυχος τύπος, δεν πρόσθεσε τίποτα στην εθνική ασφάλεια εκτός από: "Gee, ας πάμε στον πόλεμο. Επίσης, κυκλοφόρησε παράνομα πολλές απόρρητες πληροφορίες. Μια πραγματική ντόπα!”

Προηγουμένως, ο Μπόλτον προώθησε στο Twitter ένα άρθρο που κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους να εγκαταλείψουν το Trump για να σώσουν το κόμμα.

"Υπάρχει ένα τεράστιο τίμημα που θα πληρώσει το GOP εάν αρνηθεί να εγκαταλείψει τον Πρόεδρο Trump και να δεχτεί τον Joe Biden ως εκλεγμένο Πρόεδρο. Περισσότερα από μένα σε μια συνέντευξη με
@nprinskeep στο @NPR", δήλωσε ο Μπόλτον.

Ο Μπόλτον υπηρέτησε ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ κάτω από τον Trump πριν από τη ρήξη του με τον πρόεδρο νωρίτερα αυτό το έτος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail