Η Συρία νικά τον σκοταδισμό ανοίγοντας ξανά τέσσερα σχολεία στο νότιο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η Γενική Εταιρεία Οικοδομών και Κατασκευών πραγματοποίησε εργασίες αποκατάστασης 4 κατεστραμμένων σχολείων από την τρομοκρατία στη νότια ύπαιθρο του Idleb.

Ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας, μηχανικός Ghayath Ajamia, είπε σε μια δήλωση προς το SANA ότι η αποκατάσταση περιλαμβάνει τα σχολείο στο Mazraat al-Ezzo τμε κόστος 10 εκ. λίρες Συρίας , στο al-Halban με κόστος περισσότερο από 8 εκ. και τα σχολεία του Abu Qamis και Karateen al-Kabir στο Αμπού Dahour ύπαιθρο με κόστος 12 εκ., επισημαίνοντας ότι το έργο περιλαμβάνει την εποικοδομητική συντήρηση των τμημάτων που υπέστησαν σαμποτάζ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, εκτός από την εγκατάσταση θυρών και παραθύρων, βαψίματα, ηλεκτροδότηση, ύδρευση, αποχέτευση και άλλες εργασίες.

Ο Ajamiya επεσήμανε ότι η συντήρηση των σχολείων θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις συμβάσεις που υπογράφηκαν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Idleb για να τεθούν σε λειτουργία το συντομότερο δυνατόν, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τη σταθερότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα επιταχύνει την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο στις περιοχές στις οποίες ο Συριακός Αραβικός στρατός έχει αποκαταστήσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail