Όταν ο Σον Κόννερυ και ο Ρότζερ Μουρ συναντήθηκαν στην σκηνή των Οσκαρ

Freepen.gr - Σον Κόννερυ και Ρότζερ Μουρ συναντήθηκαν το 1989 στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ και συγκεκριμένα για εκείνου του πρώτου ανδρικού ρόλου. Παρουσιαστής ο Μάικλ Κέιν. Τους δύο ηθοποιούς τους γνωρίσαμε σε περιπέτειες, ωστόσο απέδειξαν ότι ήταν πολύ καλοί και στην αυτοσχέδια κωμωδία.

Κόννερυ και Μουρ ουδέποτε ανταγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο. Ο Κόννερυ ήταν περισσότερο σκληρός και ο Μουρ πιο πολύ αριστοκράτης και κωμικός. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Κόννερυ το 1983 στη μη επίσημη ταινία του 007 "Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ" ήταν η αιτία ώστε οι παραγωγοί της κανονικής σειράς των ταινιών να επιστρατεύσουν εκ νέου τον Ρότζερ Μουρ για το Οκταπούσι κι ενώ είχαν καταλήξει στον Τζέιμς Μπρολίν. Ωστόσο κρίθηκε, και επιτυχημένα εκ των εισπράξεων, πως έπρεπε να επιλεχθεί η σιγουριά του Μουρ.

Αμφότεροι πλέον βρίσκονται πια μαζί με τον επί χρόνια Μ, Μπέρναρντ Λι, τη Μις Μανιπένι, Λόις Μάξουελ και βέβαια το θρυλικό Κίου, Ντέσμοντ Λιουέλιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail