Τον Κουτσούμπα για πρωθυπουργό! Ευγενέστατοι οι αστυνομικοί μπροστά του ενώ φορτώνουν με πρόστιμα το λαό

Πριν λίγους μήνες ήταν η Πρωτομαγιά, τώρα ήταν η πορεία για το Πολυτεχνείο. Το ΚΚΕ έκανε πάλι πλάκα με την κυβέρνηση και τα όργανα της τάξης που κυνηγούν σκέιτερς (Θεσσαλονίκη), ρίχνουν κάτω νεαρά κορίτσια (Καρδίτσα) και φορτώνουν με δυσβάστακτα πρόστιμα το λαό αν τυχόν ξεχάσει ή στείλει λάθος sms.

Του Στρατή Μαζίδη

Όχι όμως το Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος μου είναι πολύ συμπαθής και αυτό που ξεχωρίζει πάνω του είναι αφενός η ηπιότητα του ύφους του και αφετέρου η σωστή ανάγνωση της διεθνούς πολιτικής σκηνής στη γειτονιά μας όπως προκύπτει από κατά καιρούς τοποθετήσεις του.

Κάποτε μου είχε πει κάποιος πρώην ανώτατος κρατικός αξιωματούχος ότι αν στο ΚΚΕ πίστευαν και στο Θεό, θα ήταν κυβέρνηση. Πιθανότατα. Κι αν ήθελαν να χαλάσουν τη ζαχαρένια τους του 5-6% που εξασφαλίζει την άνεση του "όχι σε όλα" δίχως τη χειροπιαστή αντιπρόταση.

Πάντως μπροστά στον Κουτσούμπα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ακούγονται να του μιλούν με απολογητικό ύφος, τον παρακαλούν, τρέμει η φωνή του ενός και στο τέλος του εύχονται και...χρόνια πολλά!

Εμάς βέβαια αν μας ξεφύγει κανένα λάθος στο sms, αλίμονό μας...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail