Τούρκος ναύαρχος ε.α. ζητά νηοψίες σε ελληνικά πλοία οπουδήποτε και απειλεί τη Γερμανία

Freepen.gr - Την άποψη ότι η κίνηση της Ελλάδας, δηλαδή η εντολή του Ελληνα διοικητή της επιχείρησης ΕΙΡΗΝΗ στη γερμανική φρεγάτα για νηοψία στο τουρκικό εμπορικό, μπορεί να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, εξέφρασε ο Τούρκος ναύαρχος ε.α, Ντενίζ Κουτλούκ. 

Ο Κουτλούκ μάλιστα υποστηρίζει με θράσος πως από τώρα και στο εξής, το όποιο εμπορικό πλοίο με ελληνική σημαία μπορεί να ερευνηθεί από το τουρκικό πολεμικό πλοίο οπουδήποτε στον κόσμο. 

"Η Ελλάδα πρέπει να εξετάσει το ελεύθερο εμπόριο τρεις φορές από τώρα και στο εξής" ανέφερε ο Κουτλούκ, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του και κατά της Γερμανίας.

"Η Γερμανία έκανε λάθος. Μια σύμμαχος του ΝΑΤΟ έστειλε τους εχθρικούς κομάντο της στο πλοίο με την τουρκική σημαία. Η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για αυτό".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail