Και νέο σφυροκόπημα των Ρώσων σε βάρος των φίλων της Τουρκίας στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκίνησαν μια νέα επίθεση στη βορειοδυτική περιοχή της Συρίας την Τρίτη, με στόχο τις τζιχαντιστικές βάσεις στη νότια ύπαιθρο του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με αναφορές από το Ιντλίμπ του almasdarnews χθες το απόγευμα, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από την περιοχή Τζαμπάλ Αλ-Ζαουίγια για να εντοπίσουν και να επιβεβαιώσουν τους τζιχαντιστικούς στόχους.

Μετά τις αναγνωριστικές πτήσεις, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις βομβάρδισαν τις βάσεις και τα κρησφύγετα των τζιχαντιστών, σημειώνοντας άμεσες επιτυχίες σε αυτές τις τοποθεσίες στην περιοχή Τζαμπάλ Αλ-Ζαουίγια.

Αυτή η τελευταία επίθεση από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά που η συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SyAAF) πραγματοποίησε ισχυρές επιθέσεις στις βάσεις και τα κρησφύγετα της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) στη Τζαμπάλ Αλ-Ζαουίγια.

Πριν από αυτή την επίθεση, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές σε στρατόπεδο εκπαίδευσης Faylaq Al-Sham στη βόρεια περιοχή του Idlib.

Η επίθεση στο στρατόπεδο εκπαίδευσης Faylaq Al-Sham είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 100 μαχητών και την καταστροφή αυτού του χώρου κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail