Ποιος είπε ότι δεν έχουμε έξυπνη και ικανή κυβέρνηση;

Μια κυβέρνηση που για ό,τι δεν πάει καλά δηλώνει, ότι φταίνε οι άλλοι. Μια κυβέρνηση που δηλώνει ό,τι η πανδημία, δεν είναι πεδίο για αντιπολίτευση, όταν στις ΗΠΑ αποτελεί το κεντρικό θέμα των αυριανών προεδρικών εκλογών.

Μια κυβέρνηση, η οποία σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ, οι οποίες χώρισαν την επικράτειά τους σε τρεις ζώνες, με βάση ορισμένες παραμέτρους από την Άνοιξη και διατηρούν την επιλογή, χώρισε την χώρα μας σε τέσσερις ζώνες τον Σεπτέμβριο, χωρίς να πει τον λόγο, πριν τρεις ημέρες τις σύμπτηξε σε δύο, και σήμερα πρόσθεσε μια ακόμη πάνω από τις δυο, την γκρι ζώνη.

Μια κυβέρνηση που με τα διαγγέλματα του Πρωθυπουργού και τις δηλώσεις των αρμοδίων, δήλωνε μέχρι χθες ό,τι τώρα γνωρίζει τον κορωνοιό και έχει πάρει τα μέτρα αντιμετώπισής της, και την επόμενη ημέρα είχαμε έξαρση πιστοποιημένων κρουσμάτων, παρ' ότι έπαιρνε και νέα μέτρα και σε λίγες ώρες, επιβάλλει καραντινα, ανάλογη της Άνοιξης, που όλα ήταν άγνωστα.

Αυτη η κυβέρνηση πρέπει να είναι πολύ έξυπνη για τον εαυτό της, αλλά πολύ ανίκανη και ανεύθυνη για την χώρα, την οικονομία και την κοινωνία.

Γιάννης Μαγκριώτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail