Η Αρμενία διαψεύδει την πτώση της Σούσα: "Έχετε πίστη στον στρατό μας"

Freepen.gr - Ο Αρμένιος Υπουργός Άμυνας, Artsrun Hovhannisyan, απάντησε στον ισχυρισμό του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ilham Aliyev, για τον έλεγχο του Shushi μετά από μια έντονη μάχη με τον στρατό Άμυνας του Artsakh.

"Η μάχη συνεχίζεται στο Shushi, περιμένετε και πιστεύετε στον στρατό μας", ανήρτησε στο Twitter ο Hovhannisyan την Κυριακή, αντικρούοντας τον ισχυρισμό του Aliyev για την κατάληψη της πόλης.

Σύμφωνα με μια τοπική πηγή, ο στρατός Άμυνας του Artsakh εξακολουθεί να εμπλέκεται σε βαριές συγκρούσεις με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, με τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις να λαμβάνουν χώρα στους δρόμους του Shushi.

Εν τω μεταξύ, η γραμματέας Τύπου του αρμενικού Υπουργείου Άμυνας, Shushan Stepanyan, ανέφερε το πρωί της Κυριακής ότι ο στρατός Άμυνας του Artsakh κατάφερε να καταρρίψει τουλάχιστον δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) των Αζέρων που πετούσαν πάνω από τις θέσεις τους στο Καραμπάχ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail