Ιρανός σκοπευτής έβαλε στον σταυρό τον Αλίγεφ στα σύνορα - Δε θα καταλάβαινε από που του ήρθε

Freepen.gr - Μια νέα σειρά φωτογραφιών δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτήν την εβδομάδα, όπου ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ilham Aliyev φαίνεται να τραβά φωτογραφίες κοντά στα σύνορα Ιράν-Καραμπάχ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης του Aliyev, Ιρανός ελεύθερος σκοπευτής έβαλε στο στόχαστρο τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν καθώς στεκόταν κοντά στη γέφυρα Khodaafarin στην παραμεθόρια περιοχή του Ιράν με τον Καραμπάχ.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Aliyev δεν γνωρίζει ότι παρακολουθείται από τους Ιρανούς ελεύθερους σκοπευτές, οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή. Ούτε το Αζερμπαϊτζάν ούτε το Ιράν σχολίασαν αυτές τις φωτογραφίες.

Μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, όλη η νότια πλευρά του Αρτσάχ που συνορεύει με το Ιράν έχει περάσεει στον έλεγχο του Αζερμπαϊτζάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail