ΕΔΩΚΑΜΕΝ, ΕΔΩΚΑΜΕΝ και μας ζητάνε κι άλλα!

Η απόκρυψη από την κυβέρνηση της έκθεσης του “US DEPARTMENT OF STATE” επί τόσους μήνες, είναι μία εξόχως αφελής ενέργεια που μας προβληματίζει για την κριτική ικανότητα των διαχειριστών, όσο και για την ικανότητά τους να δράσουν έγκαιρα για να διαχειριστούν τα Ελληνοτουρκικά ζητήματα.
Και έρχεται σε συνέχεια πολλών άλλων ανάλογων αδυναμιών. 
 
υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών
 
Αφενός στη σημερινή εποχή δεν μπορούν να κρυφτούν τέτοια γεγονότα, αφετέρου όταν τα κρύβεις, ελπίζοντας ότι θα ξεχαστούν ή δε θα φανερωθούν, ενώ συνάμα δεν προετοιμάζεσαι για τον τρόπο που θα αντιδράσεις, δείχνει αδυναμία χειρισμού είτε φοβικά σύνδρομα.
 
Έχω αναφερθεί για την στρατηγική του Opossum που ακινητεί όταν κινδυνεύει, προσποιούμενο το πεθαμένο μέχρι να περάσει ο κίνδυνος (https://www.facebook.com/stelios.fenekos/posts/3461637410546362). 
 
Το χειρότερο είναι ότι παρά τα ξεκάθαρα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από πολλές πλευρές (frenemies) για το ότι οδηγούμαστε σε μία εφ όλης της ύλης διαπραγμάτευση με την Τουρκία, η οποία μάλιστα δηλώνοντάς το σαφώς προετοιμάζεται γι’ αυτήν με όρους ισχύος, ενώ εμείς με όρους αδυναμίας, εν τούτοις εκλιπαρούμε για παρέμβαση αυτούς που μας πιέζουν για να αποδεχθούμε αυτήν την διαπραγμάτευση (Αμερικανούς και Γερμανούς), χωρίς να προετοιμαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα, ενώ απαξιώνουμε καθημερινά αυτούς που δηλώνουν ξεκάθαρα την υποστήριξή τους.
 
Και είναι απορίας άξιο, ότι πολλοί εξακολουθούν να επενδύουν μονόπλευρα όλα τα "λεφτά" στους Αμερικανούς, ζητάνε να τους δώσουμε κι άλλες ευκολίες, να τους εκχωρήσουμε και άλλα δικαιώματα, πέραν των όσων έχουμε δώσει, μήπως και μας υποστηρίξουν λιγάκι περισσότερο.
Τι άλλο περισσότερο να δώσουμε δηλαδή; 
 
Δυστυχώς ΕΔΩΚΑΜΕΝ, ΕΔΩΚΑΜΕΝ και μας ζητάνε κι άλλα!!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail