Η Ουκρανία θέλει να αγοράσει πέντε επιπλέον Bayraktar TB2 το 2021

Freepen.gr - "Η απόφαση έχει ληφθεί και προγραμματιστεί. Το επόμενο έτος, θα προμηθευτούμε πέντε νέα Bayraktars για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας," δήλωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων,  στρατηγός Rusan Khomchak όπως σημειώνει το Armiya.

Ο Vadym Nozdr, Διευθύνων Σύμβουλος της ουκρανικής κρατικής Ukrspetsexport δήλωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι ο στρατός αναζητούσε 50 Bayraktar UAVs  και έχει ένα σχέδιο για τη δημιουργία μιας μεγάλης κλίμακας γραμμής συναρμολόγησης στην Ουκρανία. Οι δύο χώρες θέλουν επίσης να παράγουν από κοινού κορβέτες, κινητήρες, αεροσκάφη και συστήματα αεράμυνας.

Τα αεροσκάφη Bayraktar και τα βλήματα Javelin δοκιμάστηκαν από την Ουκρανία κατά τη διάρκεια τακτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ολοκληρωμένη χρήση όπλων υψηλής ακρίβειας, ηλεκτρονικού πολέμου (EW), αυτοματοποιημένων συστημάτων ελέγχου και όπλων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η επιτυχία της Τουρκίας τόσο στη Συρία όσο και στη Λιβύη αποδίδεται στην αποτελεσματική χρήση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και των συστημάτων EW.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail