Ο χάρτης που δείχνει την τεράστια περιοχή που έχει “οριοθετήσει” η Τουρκία με 7 NAVTEX κι εμάς να παρακολουθούμε

Στο γράφημα αποτυπώνεται τι ακριβώς έχει κάνει η Τουρκία από τα τέλη Ιουλίου μέχρι σήμερα! Με 7 Navtex έχει οριοθετήσει μία τεράστια περιοχή που φθάνει μέχρι τον 28ο μεσημβρινό, το όριο της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου. Η Τουρκία αλωνίζει ,κάνοντας

αυτό που και ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος έχει πει: οριοθετεί την περιοχή. Για να χρησιμοποιήσουμε και την άποψη του Δρ Δημήτρη Σταθακοπούλου, έχει αρχίσει να κάνει χρησικτησία!

Την ίδια ώρα η Ελλάδα αντιμετωπίζει αυτή την πραγματικότητα αναμένοντας κάποιον να επέμβει και να βάλει τάξη. Δεν θα ΄ρθει κανείς! Το χειρότερο είναι ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας είναι ο στόχος και ότι γίνεται στο “τρίγωνο” Κρήτη-Κύπρος-Καστελόριζο είναι μόνο η αρχή.

Αντί λοιπόν στην κυβέρνηση να ψάχνουν για “εσωτερικούς εχθρούς”, “αντιπολιτευόμενους” και “εχθρούς της πατρίδας”, ας αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, πριν να είναι πολύ αργά.

Από: militaire.gr

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.