Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας αναζητούν 20 δισ. λίρες για να επιβιώσουν

Freepen.gr - Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας αναζητούν 20 δισεκατομμύρια λίρες (2,5 δισεκατομμύρια δολάρια) Τραπεζικών Δανείων για να τις βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στην πτώση των ταξιδιών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφερε το Bloomberg.

"Τα στελέχη των αεροπορικών εταιρειών συναντήθηκαν με τον Υπουργό Μεταφορών Adil Karaismailoğlu στην Άγκυρα την Τετάρτη", έγραψε την Παρασκευή το Bloomberg, επικαλούμενο δύο πηγές με γνώση του θέματος, ζητώντας να μην κατονομαστούν επειδή η συνάντηση ήταν ιδιωτική.

Ο υπουργός έδειξε συγκαταβατικός με το αίτημα και θα συζητήσει το θέμα με άλλους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Οικονομικών και Οικονομικών Λούτφι Ελβάν, ανέφερε.

Το Ταμείο πλούτου της Τουρκίας βρίσκεται σε συνομιλίες για την παροχή έκτακτης χρηματοδότησης στον εθνικό τουρκικό αερομεταφορέα Turkish Airlines, σύμφωνα με το Reuters.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail