Ο Νο1 φίλος της Τουρκίας παραδίδει ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία!

Freepen.gr - Την Κυριακή το πρωί, ένα αεροπλάνο με είδη ιατρικής βοήθειας που παρείχε η Δημοκρατία του Πακιστάν έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού για να στηρίξει τις προσπάθειες του Συριακού τομέα υγείας για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Το Πακιστανικό αεροπλάνο έφτασε στο αεροδρόμιο, συνοδευόμενο από αρκετούς Πακιστανούς αξιωματούχους, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Faisal Al-Miqdad, τους υποδέχθηκε.

Παρά τις προσπάθειες ορισμένων εθνών να απομονώσουν τη Συρία στη διεθνή σκηνή, το Πακιστάν έχει διατηρήσει μεγάλες σχέσεις με την Αραβική Δημοκρατία, καθώς έχει πρεσβεία στη Δαμασκό και αρκετούς πολίτες που εργάζονται και ζουν στη χώρα.

Δεδομένου πως το Πακιστάν αποτελεί κάτι παραπάνω από σύμμαχο της Συρίας, η δική του ανεξάρτητη γραμμή στο συριακό ζήτημα είναι αξιοσημείωτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail