Αναχαίτιση και κατάρριψη εχθρού για Su-34 στην...στρατόσφαιρα!

Press Service of Russia's Central Military District
Freepen.gr - Τα πληρώματα των 4++ γενιάς πολυλειτουργικών μαχητικών βομβαρδιστικών Sukhoi Su-34 από ένα τμήμα αεροπορίας της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, στην περιοχή Τσελιάμπινσκ, πραγματοποίησαν νυχτερινή πτήση στην κάτω στρατόσφαιρα και κατέστρεψαν έναν υποθετικό εχθρό με υπερηχητική ταχύτητα, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της περιοχής και μεταδίδει το ΤΑΣΣ.

"Κατά τη διάρκεια των πτήσεων εκπαίδευσης πληρώματα Sukhoi Su-34 πραγματοποίησαν άνοδο σε υψόμετρο περίπου 15 χιλιομέτρων, στην κάτω στρατόσφαιρα. Με την επίτευξη υπερηχητικών ταχυτήτων ασκούσαν αποστολή αναχαίτιση και εξάλειψης ενός υποθετικού εχθρού. Τα πληρώματα λειτουργούσαν εντελώς μόνα τους, χωρίς να έρχονται σε επαφή με τους σταθμούς αεράμυνας στο έδαφος, γεγονός που καθιστούσε το έργο πιο περίπλοκο", αναφέρει το δελτίο τύπου.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ένα αεροπορικό σύνταγμα της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα επανεξοπλισμού για να αποκτήσει τα αεροσκάφη νέας γενιάς 4++. Τα τελευταία τρία αεροσκάφη αναδιατάχθηκαν στην περιοχή Τσελιάμπινσκ στην τελευταία κίνηση που ολοκλήρωσε το σχηματισμό μιας δεύτερης μοίρας Sukhoi Su-34.

Το Sukhoi Su-34 είναι ένα διθέσιο βομβαρδιστικό παντός καιρού πρώτης γραμμής, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη των Sukhoi Su-27. Αναπτύχθηκε στο Γραφείο Σχεδιασμού Sukhoi υπό τον επικεφαλής σχεδιαστή Rollan Martirosov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail