Αρμενία ισχυρίζεται ότι κατερρίφθη αζέρικο Su-25 jet στο Καραμπάχ

Freepen.gr - Το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο στρατός Άμυνας του Artsakh κατέρριψε ένα αεροπλάνο Su-25 του Αζερμπαϊτζάν που πετούσε πάνω από την περιοχή του Καραμπάχ.

"Η Πολεμική Αεροπορία του Αζερμπαϊτζάν λειτουργεί μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κατά μήκος των συνόρων με την αεροπορική υποστήριξη των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας", δήλωσε τη Δευτέρα η γραμματέας Τύπου του αρμενικού Υπουργείου Άμυνας, Σουσάν Στεπανιάν.

"Οι μονάδες αεράμυνας του Στρατού Άμυνας του Artsakh κατέρριψαν ένα αεροσκάφος επίθεσης Su-25 στη βορειοανατολική κατεύθυνση", πρόσθεσε.

Ο ισχυρισμός αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον στρατό Άμυνας του Artsakh, ο οποίος δήλωσε ότι κατέρριψε το αεροσκάφος στη βορειοανατολική κατεύθυνση της περιοχής Karabakh.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail