Στρατιωτική πηγή: Το Oruc Reis έχει ποντίσει καλώδια - Οι αόρατοι φονιάδες παρακολουθούν

Freepen.gr - Όπως ανέφερε ο αμυντικός συντάκτης, Κώστας Αλατζάς, στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ, το Ορούτς Ρέις πλέει με ταχύτητα 8 κόμβων και συνοδεύεται από τουλάχιστον πέντε τουρκικά πολεμικά.

Ως τη δραστηριότητα του πλοίου υπάρχει ένα θολό τοπίο, ωστόσο  ανώτατη στρατιωτική πηγή μιλώντας στο ΟΡΕΝ ανέφερε ότι έχει ποντίσει καλώδια χωρίς όμως να φαίνεται πως διεξάγει έρευνες αν και αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Εκτός των πολεμικών πλοίων, ακόμη δύο βοηθητικά πλοία συνοδεύουν το Ορούτς Ρέις, ωστόσο ελληνικά υποβρύχια, εκτός των μονάδων επιφανείας παρακολουθούν διακριτικά από την αρχή της εξόδου του, τόσο τις κινήσεις του ερευνητικού όσο και των υπολοίπων τουρκικών πλοίων ενώ ταυτόχρονα επειδή οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητας.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι μονάδες της πολεμικής αεροπορίας αν χρειαστεί.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail