Όσοι χαίρονται με την επένδυση της Microsoft, ας δουν τη Ρουμανία

falco / pixabay
Όσοι χαίρονται με την επένδυση της Microsoft εικάζω ότι δε σκέφτονται κάποια πράγματα πριν πανηγυρίσουν. Για κάτι δε σκέφτεσαι τι θα προσφέρει στη χώρα; Η Microsoft έχει επενδύσει και στη Ρουμανία και είδαμε την ευημερία που έφερε.

Οι επενδύσεις θα πρέπει να κρίνονται με βάση τις θέσεις εργασίας που δημιουργούν, τα ανταλλάγματα που παίρνουν από το δημόσιο, τους φόρους που πληρώνουν και τους μισθούς που δίνουν. Το να πανηγυριζεις για το όνομα δεν είναι ό,τι πιο έξυπνο.

Όσοι θεωρούν ότι ο Έλληνας θα πανηγυρίσει γιατί θα του χτίσουν ουρανοξύστες λές και είχαμε έλλειψη ή γιατί θα έρθει ένα όνομα χωρίς να εξετάσει τους όρους, θεωρούν ότι ζούμε ακόμα στο 50 όταν οι ουρανοξύστες προκαλούσαν θαυμασμό στον κάτοικο του ορεινού χωριού που μετανάστευε στην Αμερική.

Πιστεύουν ότι είμαστε groupies που θα ζαλιστουμε από το όνομα που μας καταδέχεται. Πόσο μας υποτιμούν; 

 
Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail