Ο σκοπευτής Καρέν Αλεκσανιάν άλλαξε τα φώτα στα drones των Αζέρων!

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο ανώτερος ελεύθερος σκοπευτής των Αεροπορικών Δυνάμεων της μονάδας του Στρατού Άμυνας του Αρτσάχ Καρέν Αλεκσανιάν, από την αρχική θέση πυρός κατέρριψε 3 εχθρικά UAV, αποτρέποντας τον αποκλεισμό της στρατιωτικής μονάδας του. 

Από: Δημόσια Ραδιοφωνία της Αρμενίας

Την επόμενη μέρα, στις 28 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος εκτελώντας μια σημαντική αποστολή κατέστρεψε ένα άλλο UAV.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο οδηγός του Θωρακισμένου οχήματος -Ν2 της στρατιωτικής μονάδας του Στρατού Άμυνας Αρτσάχ   Οβίκ Ασατριάν, επιδεικνύοντας τον επαγγελματισμό του, διέσχισε επιδέξια το μετόπισθεν του εχθρού με το θωρακισμένο όχημά του και κατάφερε να καταστρέψει τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα του αντίπαλου.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο μαχητής ελευθερίας του Αρτσάχ, ο Αρέν Τσομπανιάν, κατέστρεψε τέσσερα θωρακισμένα οχήματα κατά τη διάρκεια των επιθετικών επιχειρήσεων του εχθρού, εμποδίζοντας την πρόοδο των μονάδας θωρακισμένων οχημάτων του εχθρού.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.