Δείπνο τζιχαντιστών εξελίχθηκε σε πάρτι σκοποβολής από άγνωστο drone

Freepen.gr - Μια συνάντηση ενός δείπνου τζιχαντιστών έληξε απότομα την Πέμπτη το βράδυ, όταν ένα drone, πιθανότατα του Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, έπληξε το κτίριο υποδοχής στη βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR), τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση του drone, συμπεριλαμβανομένων πέντε αμάχων και 17 τζιχαντιστών.

Η επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα στο χωριό Τζακάρα, το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Salqin στη Βόρεια ύπαιθρο του Idlib.

Το SOHR ανέφερε ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση περιλαμβάνονται διοικητές της Ηay'at Tahrir Al-Sham που αυτομόλησαν ομάδα Hurras Al-Deen που συνδέεται με την Αλ-Κάιντα.

"Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τζιχαντιστές που σκοτώθηκαν στην επίθεση, ήταν διοικητές και μαχητές που είχαν αποσπαστεί από την Hayyaat Tahrir Al-Sham και τα βρήκαν με την οργάνωση Hurras Al-Deen σχετικά με την απόρριψη των ρωσοτουρκικών συμφωνιών της "ζώνης αποκλιμάκωσης". 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail