Επικίνδυνη κλιμάκωση: Η Αρμενία κατέρριψε drone του Αζερμπαϊτζάν κοντά στο Ερεβάν

Freepen.gr - Η γραμματέας Τύπου για το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, Shushan Stepanyan, δήλωσε σε μια θέση που δημοσιεύθηκε στο Facebook ότι οι αρμενικές δυνάμεις αεράμυνας "κατέρριψαν ένα εχθρικό drone" πάνω από την πόλη Abovyan στην περιοχή Kotaixk, 16 χλμ.

Το drone φέρεται να πετούσε προς το Ερεβάν πριν καταρριφθεί από τις αρμενικές δυνάμεις αεράμυνας ενώ το Δίκτυο Ροζάβα σημειώνει ότι η Stepanyan έκανε λόγο για κατάρριψη συνολικά 7 μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν δήλωσε ότι "τέσσερα εχθρικά αεροσκάφη εντοπίστηκαν" στο έδαφος της χώρας του, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις της αεροπορικής άμυνας τα κατέρριψαν.

Με τη σειρά του, ένας άλλος εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας, ο Artsron Ovanessian, κάλεσε τους Αρμένιους να "μην ανησυχούν" λόγω του ήχου που προκαλείται από τη λειτουργία των όπλων αεράμυνας, λέγοντας ότι το πιο σημαντικό είναι ότι "δουλεύουν αποτελεσματικά.”

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail