Σκουπιδαριό στους αθηναϊκούς δρόμους ή αλλιώς «Collection» στρωμάτων!

«Η Αθήνα ποτέ δεν ήταν τόσο καθαρή όσο τώρα», επί δημαρχίας του κου Κ. Μπακογιάννη. Έτσι απεφάνθη πριν μερικές μέρες μια από τις πολλές φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, την ώρα μάλιστα που ο πολυδιαφημισμένος και πολυδάπανος «Μεγάλος Περίπατος» του φέρελπι πολιτικού της Οικογένειας «πήγαινε περίπατο» για τ΄ άχρηστα.

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Μα, θα πει κάποιος, εδώ συμβαίνουν τόσα και τόσα σημαντικά που καθημερινά μαυρίζουν την ατομική σκέψη και υποθηκεύουν το συλλογικό μέλλον αυτού του τόπου, μια τριτεύουσα άποψη που αποσκοπούσε να ανεβάσει λιγάκι το ηθικό του «άτυχου» κου Μπακογιάννη ενόχλησε; Ή μήπως με την γνωστή περιβαλλοντική συνείδηση των Αθηναίων αναμένονται καλύτερα περιβαλλοντικά αποτελέσματα, μόνο και μόνο επειδή το λένε κάποιες φιλόδοξες, αλλά εκτός τόπου και χρόνου, νομοθεσίες (made in Germany), που παράγονται στα υπουργεία.

Σωστά! Για αυτό, αντί για το σκουπιδαριό στους αθηναϊκούς δρόμους, ας δούμε μόνο μια «κολεξιόν» με πεταμένα στρώματα, καναπέδες και άλλα σχετικά «αξεσουάρ», εν τοις πράγμασι χρήσιμα.

ΥΓ. Το ποσοστό ανακύκλωσης στην Αθήνα εξακολουθεί να κυμαίνεται στο απαράδεκτο 5-6% κι ας διαλαλούσε ο κος Πατούλης, όταν ανάλαβε, πως «το 2020 θα είναι για την Αττική έτος ανακύκλωσης» ….. στο 50 %! Κάτι έπρεπε να πει βέβαια κι αυτός!






 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail