«"Μεγάλη Αλβανία"; Εδώ έρχεται η απροσδόκητη δήλωση από τη Ρωσία!»

Freepen.gr - Για τη Ρωσία, η κοινή συγκέντρωση Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου πριν από 10 ημέρες αποτελεί ένδειξη της "Μεγάλης Αλβανίας" αναφέρει η αλβανική ιστοσελίδα fastnewsalbania.com σε δημοσίευμα με τίτλο «"Μεγάλη Αλβανία"; Εδώ έρχεται η απροσδόκητη δήλωση από τη Ρωσία!».

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι η πολιτική της" Μεγάλης Αλβανίας " αποτελεί απειλή για την ασφάλεια στην περιοχή.

«Οι προσπάθειες Πρίστινας και Τιράνων για προώθηση της πολιτικής της "μεγάλης Αλβανίας" απειλούν την ασφάλεια στα Βαλκάνια. Υπάρχει μια αόριστη εντύπωση, παρά την αμφίβολη και επικίνδυνη φύση της "προσέγγισης", οι κυβερνήσεις των Τιράνων και της Πρίστινας συνεχίζουν να προωθούν την πολιτική της" Μεγάλης Αλβανίας", ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούν να διακοσμήσουν τα σχέδιά τους. Τέτοιες ενέργειες αντιπροσωπεύουν μια πραγματική απειλή για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια. 

Η θέση σχετικά με την ανάγκη "εξάλειψης των συνόρων" μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει ανησυχία. Τέτοιοι στόχοι υπονομεύουν τη διαδικασία επίλυσης του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου, ακυρώνουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται και επιδιώκουν την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας», ανέφερε η δήλωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail