Τράγκας: Όσο ο πρωθυπουργός υπακούει στα κελεύσματα του Βερολίνου τόσο περισσότερο η χώρα πλησιάζει την εθνική καταστροφή!

Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για επώδυνη ταπεινωτική εθνική ήττα. Μην εμπιστεύεστε τους Γερμανούς. Μην πιστεύετε ότι οι Ευρωπαίοι θα ανακόψουν την τουρκική βουλιμία. Οι «Γκρίζοι Λύκοι» θέλουν να αρπάξουν το μισό Αιγαίο. Θέλουν να κορέσουν την πείνα τους καταπίνοντας ελληνικά νησιά, τμήματα της Ανατολικής Θράκης και φυσικά της Κύπρου. Θέλουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις Αμερικανικές εκλογές και το κενό διεθνούς ελέγχου από την υπερδύναμη που υπάρχει λόγω εκλογών. Δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα των ενενήντα ημερών είτε αλλάξει ο Τραμπ είτε παραμείνει, πράγμα πολύ πιθανό, η Τουρκία να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο, για να υποχρεώσει την Αθήνα να κάτσει στο τραπέζι αποδεχόμενη να πάνε σε συζήτηση όλα τα τουρκικά αιτήματα.

Απόσπασμα από: crashonline.gr

Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Η Γερμανία στηρίζει τον Ερντογάν παρά τα πήγαινε-έλα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών και τα γρυλίσματα της κυρίας Μέρκελ για τον απρόβλεπτο «Σουλτάνο» που ταράσει την ηρεμία της προεδρίας της στην Ενωμένη Ευρώπη. Ο Ερντογάν θα χτυπήσει κατά μήκος των συνόρων του Ελληνισμού, και πρέπει να υπάρχει εδώ στην Αθήνα η σοβαρή πολιτική ηγεσία, η ψύχραιμη αντιμετώπιση, η απαραίτητη εθνική διέγερση και αλληλεγγύη, και κυρίως υψηλό φρόνημα.

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ο ιός και τα ακραία περιοριστικά μέτρα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο τη ζωή των περισσοτέρων Ελλήνων. Η ανεργία καλπάζει και τα πληρωμένα φιλοκυβερνητικά κανάλια αποφεύγουν τα ρεπορτάζ στις περιοχές που επλήγησαν από τον «Ιανό» ή ταλαιπωρούνται από τα περιοριστικά μέτρα για τα κρούσματα του covid19. Εάν η κυβέρνηση δεν επανεκκινήσει την οικονομία και δεν αποδεχθεί ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τον covid19, σίγουρα η οικονομία θα γίνει αποκαΐδια. Όσο ο πρωθυπουργός υπακούει στα κελεύσματα του Βερολίνου τόσο περισσότερο η χώρα πλησιάζει την εθνική καταστροφή. Το Όρουτς Ρέις εισήλθε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, και δεν αποκλείεται πλέον μια στρατιωτική αντιπαράθεση. Εδώ και καιρό προειδοποιούμε τον φιλογερμανό πρωθυπουργό ότι θα οδηγηθούμε σε μεγάλη εθνική ήττα και ταπείνωση. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο φόβος του covid19 και η αυστηρότατη τιμωρία των μελών της Χρυσής Αυγής είναι ένα ικανό παραβάν που θα αποκρύψει τους εθνικούς συμβιβασμούς, την εθνική ήττα και την μεγίστη ταπείνωση επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μην περιμένετε να πολεμήσουν μαζί μας οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί και οι Ευρωπαίοι που συστήνουν στην Τουρκία να επανέλθει στην τάξη και να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο. Οι αμειβόμενοι με παχυλούς μισθούς «Μανδαρίνοι» των Βρυξελλών γνωρίζουν ότι ο «γερμανικός αετός» έχει διαχρονικές σχέσεις με τους «Λύκους» της Άγκυρας. Είναι το ίδιο εχθρικός προς την Ελλάδα και το έχει αποδείξει σε αρκετούς πολέμους. Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών περιορίζονται κατόπιν γερμανικών οδηγιών, μόνο σε συστάσεις και κάποιες προειδοποιήσεις για ενδεχόμενες κυρώσεις.

Ουδεμία ευρωπαϊκή κύρωση θα σταματήσει τον Ερντογάν και την Άγκυρα από τα επεκτατικά σχέδιά τους. Είναι βλακεία να πιστεύει κανείς ότι η Τουρκία θα φοβηθεί οικονομικές κυρώσεις από τις Βρυξέλλες, ενώ ήδη έχει παραβιάσει σε πολλά σημεία του κόσμου τα συμφέροντα της Γαλλίας, της Ιταλίας και άλλων μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως μου λένε, η κανονικότητα επιστρέφει σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Εάν επανεκλεγεί ο Τραμπ, πράγμα πιθανό, τελειώνουν την ίδια μέρα όλα τα lockdown, και όλα τα περιοριστικά μέτρα για τον ιό πάνε σε δεύτερη κλίμακα σε όλο τον κόσμο. Εδώ στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβουν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ότι η βύθιση της οικονομίας θα φέρει αναπόφευκτα μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα. Με τον φόβο να κυριαρχεί για μία γρίπη και με τα μηνύματα πανικού που περνάνε ακόμη τα κανάλια και οι λοιμωξιολόγοι, δεν μπορεί να υπάρξει αρραγές εθνικό και λαϊκό μέτωπο απέναντι σε εξωτερική απειλή. Είναι ιστορικό, πολιτικό λάθος να διοχετεύεις τρόμο και πανικό στο εσωτερικό της χώρας, ενώ οι Τούρκοι προκαλούν κατά μήκος των συνόρων του Ελληνισμού και παραβιάζουν εθνικά, κυριαρχικά δικαιώματα. Όλος ο λαός πρέπει να είναι ενωμένος σε ύψιστο επίπεδο εθνικής αλληλεγγύης, και όχι η κυβερνητική πολιτική να διασπά με ποικίλους τρόπους το εθνικό μέτωπο. Ανάλογη ευθύνη έχει το σύνολο της αντιπολίτευσης. Οι κύριοι δημοσιογράφοι αλλά και οι θεατρίνοι λοιμωξιολόγοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Είναι εθνική προδοσία να διαλύεις την εθνική οικονομία και κατ’ επέκταση την εθνική άμυνα της χώρας. Είναι ντροπή, ενώ είμαστε στο κατώφλι του πολέμου, να ποτίζεις τις ψυχές των ανθρώπων με διαρκή φόβο εναντίον μιας γρίπης, ενώ κινδυνεύει η ακεραιότητα της χώρας και η φυλή σου.

Είναι επικίνδυνος και απαράδεκτος ο σημερινός πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης που δεν αναχαιτίζουν όλους αυτούς τους θεατρίνους που αντί να περιθάλπουν τους ασθενείς τους, ξημεροβραδιάζονται στα παράθυρα των τηλεοπτικών καναλιών. Και είναι εξίσου απαράδεκτοι οι δημοσιογράφοι που δεν ενημερώνουν την κοινή γνώμη για τα βάσανα χιλιάδων συμπολιτών τους προβάλλοντας ηλιθίως την επικινδυνότητα του ιού, ενώ το Όρουτς Ρέις πλέει μαζί με τουρκικά πολεμικά έξι μίλια από το Καστελόριζο. Επίσης, είναι παράλογο να ξαναζούμε στις τηλεοράσεις τη δράση της Χρυσής Αυγής, όπως συνέβαινε πριν από επτά, οχτώ, εννιά και δέκα χρόνια, και να μην βλέπουμε τι συμβαίνει σήμερα στην Καρδίτσα, την Κεφαλονιά, στην Ιθάκη και σε άλλες περιοχές που επλήγησαν από τον «Ιανό».

Ο πόλεμος είναι εδώ. Η πατρίδα απειλείται άμεσα, ενώ στην πρωθυπουργική καρέκλα, κακά τα ψέματα, βρίσκεται ένας πρωθυπουργός που εκλιπαρεί τους Γερμανούς, δηλαδή τους συμμάχους της Τουρκίας, να τον βοηθήσουν. Ένας πρωθυπουργός που δεν έχει επαρκή νου για να καταλάβει ότι δεν είναι εποχή να οδηγεί αυτοκίνητο της Tesla ούτε να επισκέπτεται ιδιωτικά μουσεία αφρικανικής τέχνης. Δεν είναι εποχή πολιτικού κομπασμού και πολιτικού μεσαιωνισμού. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι καθοδηγούμενος πλήρως αποδέχθηκε την υλοποίηση του τουρκολιβυκού συμφώνου και καθυστέρησε να κηρύξει ΑΟΖ με την Κύπρο και την Αίγυπτο προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση. Όπως συνέβη και στο παρελθόν με τους άφρονες των Αθηνών, εμπιστεύεται τις διαβεβαιώσεις των Γερμανών ότι οι Τούρκοι θα δεχθούν να συζητήσουν μόνο για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, ενώ ο Ερντογάν και το περιβάλλον του απαιτούν αναθεώρηση της Λωζάνης και υποστηρίζουν ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Δωδεκανήσου και της Κρήτης δεν είναι Έλληνες.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.