Προσοχή στο διάλογο που μας ετοιμάζουν - Τι μας περιμένει

Ναι, στον (αναγκαστικό) διάλογο... Αλλά, να ξέρουμε και τι μας περιμένει, προετοιμαζόμενοι δια παν ενδεχόμενο... Γιατί οι Τούρκοι άνοιξαν μεγάλη πληγή με τα νησιά μας. Ο κεμαλικός πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας Ουμίτ Γιαλίμ, απόστρατος αξιωματικός, καλεί τον Ερντογάν να... διορίσει διοικητή των 18 ...κατεχόμενων - λέει- από την Ελλάδα νησιών στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων είναι και οι Οινούσσες, της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Χίου. 

Επειδή δε θέλω να ακούσω πια ανοησίες περί ...εσωτερικής κατανάλωσης και άλλα τέτοια, παραθέτω τον κατάλογο που παρουσίασε ο αρχηγός του κεμαλικού κόμματος Κιλιντζάρογλου, ο οποίος είχε πει πως αν εκλεγόταν Πρόεδρος , το πρώτο του ταξίδι θα ήταν σε ένα ...κατεχόμενο νησί :

Βόρειο Αιγαίο:

1. Φούρνοι
2. Θύμαινα
3. Οινούσσες

Ανατολικό Αιγαίο:

4. Παναγιά

Κεντρικό Αιγαίο:

5. Καλόγεροι

Κρητικό Πέλαγος:

6. Διονυσάδες
7. Κουφονήσι
8. Γαιδουρονήσι
9. Γαύδος

Δωδεκάνησα:

10. Αρκιοί
11. Αγαθονήσι
12. Κίναρος
13. Φαρμακονήσι
14. Καλόλιμνος
15. Πλάτη
16. Γυαλί
17. Λέβιθα
18. Σύρνα

ΠΡΟΣOΧΗ: Σε τέτοιο διάλογο μας σπρώχνουν Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι...εταίροι και σύμμαχοι!

Κώστας Μαρδάς (fb)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail