«Ανυπέρβλητο» εμπόδιο η υποκριτική Γερμανία!

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ να δείξουν «ικανοποίηση» (Μητσοτάκης) για τα χθεσινά αποτελέσματα στη ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, η πραγματικότητα είναι ότι καταγράφτηκε μια ακόμα «αποτυχία» της ελληνικής και κυπριακής πολιτικής. Με την προϋπόθεση βεβαίως ότι η πολιτική δεν εξαντλείται στην επικοινωνία, αλλά έχει κυρίαρχο στόχο την υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος. 

 
Αποδείχτηκε και πάλι ότι η υποκριτική Γερμανία αποτελεί «ανυπέρβλητο» εμπόδιο για την επιβολή των όποιων κυρώσεων στους νεοοθωμανούς Ισλαμιστές της Άγκυρας, οι οποίοι βασίζονται σταθερά στη γερμανική εύνοια και εξοπλίζονται συστηματικά με τα πιο σύγχρονα εξοπλιστικά συστήματα των Γερμανών (βλέπε υποσημείωση). Η μόνη κερδισμένη από τα χθεσινά είναι η κα Μέρκελ, καθώς μετά και την υποχώρηση της μικρής και απομονωμένης Κύπρου το πεδίο για επιβολή εμπάργκο στη Λευκορωσία είναι ελεύθερο και η πίεση στη Ρωσία ακόμα μεγαλύτερη.
 
Όσο για τον επερχόμενο «γερμανικών προδιαγραφών» ελληνοτουρκικό «διάλογο» και τη μεταφορά της συζήτησης για κυρώσεις στην Τουρκία στις καλένδες του ερχόμενου Δεκεμβρίου, το μόνο κέρδος είναι η «αγορά χρόνου». Για να προετοιμαστούμε όμως παντοιοτρόπως, ταχύτατα και όσο καλύτερα για «παν ενδεχόμενο» ως απειλούμενο έθνος. 
 
Υ. Γ. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η πληροφορία ότι το Αζερμπαϊτζάν στον επιθετικό πόλεμο που κήρυξε με την αμέριστη συνδρομή και υποστήριξη της Τουρκίας κατά των Αρμενίων, χρησιμοποιεί, μεταξύ άλλων, και μη επανδρωμένα drones γερμανικής κατασκευής (#Hawker & #Varta). Σημειώνεται ότι από το 1992 υπάρχει εμπάργκο όπλων του ΟΑΣΑ κατά του Αζερμπαϊτζάν. Ή μήπως τα drones είναι "τουρκικά"; Για μια ακόμα φορά η γερμανική κυβέρνηση, που θέλει να παρουσιάζει ένα «ηθικό προσωπείο» (βλ. μεταναστευτικό), είναι εκτεθειμένη ποικιλοτρόπως, αλλά και αδιάφορη, που για παράδειγμα στη δυστυχή Συρία εμφανίστηκαν σύγχρονα γερμανικά Λέοπαρντ, με τουρκική σημαία και πλήρωμα τζιχαντιστές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail