Συνέδριο για τον κατακτητή της Ιερουσαλήμ παρουσία του Ερντογάν

Το HÜDA PAR, είναι ένα ισλαμιστικό κόμμα στην Τουρκία που έχει την μεγαλύτερη του δύναμη στις ανατολικές και ΝΑ επαρχίες της Τουρκίας. Μάλιστα ενισχύθηκε από το κράτος στην κομματική του ανάπτυξη για να "σπάσει" την κυριαρχία των εθνικά κουρδικών κομμάτων εκεί. Ιδρύθηκε το 2013 και πρόεδρος του είναι ο Ισάκ Σαγλάμ.

Από: Τουρκικά Νέα

Οργάνωσε σήμερα διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο

3 Διεθνές Συνέδριο Σαλαντίνου

Η στρατηγική που ακολούθησε ο ανεπανάληπτος στρατηλάτης ελευθερώνοντας την Ιερουσαλήμ, εκτός από ένα σημείο καμπής στην ισλαμική ιστορία, είναι και μια εμπειρία η οποία πρέπει να μελετηθεί σε βάθος. Θα αισθανθούμε τιμή να σας δούμε ανάμεσα μας στο συνέδριο που οργανώνουμε για αυτό τον στόχο.

Το εντυπωσιακό είναι πως κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ερντογάν! Σε συνέδριο για την στρατηγική με την οποία απελευθέρωσε ο Σαλαντίνος την Ιερουσαλήμ… Μαζί του βλέπουμε πως ήταν και ο Νταβούτογλου…

Το Ισλάμ στην Τουρκία (όπως λέει και ο καθηγητής Μιχαηλίδης) καπελώνει τα πάντα….

Στον δρόμο του Ιράν…

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.