Βαστάτε Έλληνες

Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι η υπομονή αποτελεί το πιο κρίσιμο οπλικό σύστημα σε κατάσταση "σχεδόν πολέμου" ή όπως το λέμε σήμερα "υβριδικό πόλεμο". Η υπομονή μαζί με τη διάκριση είναι οι μέγιστες αρετές στο πεδίο του πολέμου. 

Χρειάζεται πιο μεγάλα κοτσια να περιμένεις το λάθος του εχθρού από το να κάνεις αυτό ακριβώς για το οποίο σε προκαλεί.  Βαστατε Έλληνες... Βαστατε όπως οι πρόγονοι μας το 1821. Καθυστέρησαν μερικούς μήνες τον αγώνα, αλλά τα κατάφεραν. 

Βαστατε όπως οι Έλληνες το 1940. Τρεις μήνες χτυπούσαν τον Μεταξά για την φαινομενική του απραγια από τη βύθιση του Αντιτορπιλικού Έλλη στην Τήνο. Τρεις μήνες μετά οι Έλληνες γράφαμε την πιο ένδοξη σελίδα στην Ιστορία μας.  

Βαστατε Έλληνες...  

Τα παιδιά μας εκεί κάτω στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο  εδώ και 93 μέρες γράφουν ιστορία. Χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς να πατήσουν Γη σε έναν ιδιότυπο πόλεμο νεύρων και ναυτοσύνης.  Βαστατε Έλληνες...  

Τα νεύρα όλων μας χτυπάνε κόκκινα και το προσεχές διάστημα θα γίνουν τα πράγματα ΠΟΛΥ χειρότερα.  Βαστατε Έλληνες...

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail