Τρέλανέ μας Ταγίπ! Ο εισβολέας τριών χωρών ζητά από την Αρμενία να αφήσει το Αρτσάχ

Ο Τούρκος εισβολέας τριών χωρών (Κύπρος, Συρία, Ιράκ) ζητά από την Αρμενία να εγκαταλείψει μια δική της ιστορικά και εθνοτικά περιοχή, το Αρτσάχ που ο παμπόνηρος Στάλιν έδωσε στους Αζέρους.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε την υποστήριξη της Τουρκίας προς το Αζερμπαϊτζάν και την αποφασιστικότητα της χώρας του να συνεχίσει να δίνει - άκουσον άκουσον - χείρα βοηθείας στους καταπιεσμένους στην περιοχή.

Μιλώντας στην τελετή εγκαινίων της νέας νομοθετικής συνόδου, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία συντάσσεται με το Αζερμπαϊτζάν στον αγώνα τους ενάντια στην Αρμενική κατοχή στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Επέκρινε το τρίο του Μινσκ, το οποίο αποτελείται από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Ρωσία για την πραγματοποίηση εκκλήσεων κατάπαυσης του πυρός, καθώς σημείωσε ότι ήταν πολύ αργά μετά από δεκαετίες αρμενικής κατοχής.

"Το ότι τρίο του Μινσκ που αποτελείται από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τη Γαλλία καλεί σε κατάπαυση του πυρός μετά από χρόνια άγνοιας δεν έχει νόημα. Οι κατακτητές πρέπει πρώτα να εγκαταλείψουν τη γη που καταλαμβάνουν", δήλωσε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στους Αρμένιους κατακτητές στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ (Αρτσάχ).

"Η μόνιμη ειρήνη στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ θα είναι δυνατή μόνο εάν η Αρμενία εγκαταλείψει τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν που κατέχει", δήλωσε ο πρόεδρος.

Ο πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι οι υποστηρικτές του" αδίστακτου κράτους "θα" λογοδοτήσουν", καθώς επίσης ότι οι συκοφαντίες της Αρμενίας κατά της Τουρκίας δεν θα τη σώσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail