Οι Αζέροι χτύπησαν λεωφορό που μετέφερε Ρώσους, Αρμένιους κι έναν Αμερικάνο από ΜΜΕ

Freepen.gr - Στο τρίτο περιστατικό στόχευσης σε δύο ημέρες στην περιοχή Καραμπάχ, το RIA Novosti ανέφερε ότι ένα λεωφορείο που μετέφερε προσωπικό των μέσων ενημέρωσης από τη Ρωσία και την Αρμενία, μαζί με έναν Αμερικανό εθελοντή, είχε βομβαρδιστεί από το Αζερμπαϊτζάν.

Ένας ανταποκριτής του RIA Novosti δήλωσε ότι το περιστατικό δεν οδήγησε σε τραυματισμούς μεταξύ των επιβατών λεωφορείων.

"Στην έξοδο από το Martakert, όταν το λεωφορείο περνούσε από τις θέσεις του στρατού, χτυπήθηκαν με ένα απροσδόκητο βομβαρδισμό. Μια έκρηξη ακούστηκε κοντά στο λεωφορείο, το πλευρικό παράθυρο χτυπήθηκε από ένα κύμα έκρηξης", δήλωσε ο ανταποκριτής του RIA.

Ο οργανισμός δημοσίευσε υλικό που τεκμηριώνει την έκταση της καταστροφής του λεωφορείου.

Αυτό συνέβη μια μέρα αφότου τέσσερις δημοσιογράφοι, δύο εξ αυτοί Γάλλοι από τη "Le Monde", τραυματίστηκαν μετά από βομβιστική επίθεση από το Αζερμπαϊτζάν στην πόλη Martoni στο Καραμπάχ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail