Ρουχάνι: Δε θα επιτρέψουμε σε τρομοκράτες να πλησιάσουν στα σύνορά μας

Freepen.gr - Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι επιβεβαίωσε την καταδίκη από τη χώρα του κάθε είδους μεταφοράς μισθοφόρων από τη Συρία στα σύνορα Ιράν-Αζερμπαϊτζάν, μετά από διαδοχικές αναφορές ότι η Τουρκία μεταφέρει μαχητικές ομάδες από την Αραβική Δημοκρατία στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ρουχάνι δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη: "το Ιράν δεν θα επιτρέψει σε τρομοκρατικές ομάδες να προσεγγίσουν τα σύνορά του και η μεταφορά ορισμένων τρομοκρατών από τη Συρία και άλλες περιοχές στα ιρανικά σύνορα είναι εντελώς απαράδεκτη για την Τεχεράνη".

"Το χτύπημα του ιρανικού εδάφους με ρουκέτες, έστω και κατά λάθος, είναι απαράδεκτο", πρόσθεσε, προειδοποιώντας όλους για τη μετατροπή του πολέμου του Καραμπάχ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας σε περιφερειακό πόλεμο που περιλαμβάνει άλλες χώρες.

Τα σχόλια του ιρανού ηγέτη έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά από έναν άλλο γύρο ρουκετών που έπληξαν την επικράτεια της Ισλαμικής Δημοκρατίας από την κοντινή ζώνη συγκρούσεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail